Verhuizen naar Noorwegen

Verhuizen naar Noorwegen

Noorwegen

Verhuizen naar Noorwegen? In dat geval is Jacobs Verhuizingen & Transport uw partner. Een verhuizing naar een ander land neemt organisatorisch gezien altijd ontzettend veel werk en tijd in beslag. Het is daarom belangrijk dat u weet wat er allemaal moet gebeuren. Uitbesteden kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn. Naast het feit dat u papieren in beide landen dient te regelen en natuurlijk huisvesting, is het verhuizen naar Noorwegen een hele operatie.

Het is ontzettend moeilijk om dat allemaal zelf te doen. Dat vereist immers een hoop tijd en als u niet weet hoe u bepaalde zaken moet regelen, kost het u ook nog eens veel meer dan nodig is. Gelukkig kunt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf. Wij richten ons op het verhuizen van Nederland naar Noorwegen. Als u ons in de arm neemt, kunt u er zeker van zijn dat alle spullen netjes en zorgvuldig op uw nieuwe adres worden afgeleverd.

Verhuizen naar Noorwegen

De verhuizing naar Noorwegen zorgt natuurlijk al voor meer dan genoeg stress. Alles wordt achtergelaten en u begint een nieuw leven in een nieuw land. Dat daarbij veel komt kijken weet u inmiddels zelf natuurlijk ook al. Gelukkig kunnen wij het verhuizen voor u regelen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaalt of dat er onderweg spullen kwijt raken. Ook hoeft u niet het hele land af te bellen of heel het internet af te speuren op zoek naar de slimste oplossing om uw spullen te verhuizen naar Noorwegen.

Verhuizen naar Noorwegen

Wij zorgen voor alles

Ons verhuisbedrijf kan namelijk de gehele verhuizing overnemen. Wij zorgen voor alles; van uw kleinste spulletjes tot de grootste objecten; ons verhuisbedrijf zal ervoor zorgen dat alles op de juiste plaats terecht komt. Het grote voordeel van met ons samenwerken is dat wij gespecialiseerd zijn in het verhuizen naar Noorwegen. Hierdoor weten wij als geen ander wat de goedkoopste oplossingen zijn, welke papieren er vereist zijn en of er nog addertjes onder het gras zitten of extra vergunningen nodig zijn. Gelukkig hoeft u zich daar allemaal geen zorgen over te maken.

De prijs

Veel mensen zijn nog wat huiverig met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Zij zijn immers bang voor de hoge kosten die dat met zich mee brengt. In het geval van emigreren, zijn de kosten echter in de meeste gevallen juist lager dan wanneer u zelf gaat verhuizen.

Dat komt onder andere door de juiste contacten die wij als verhuisbedrijf hebben. Hierdoor kunnen we uw spullen op de meest goedkope manier verhuizen, wat veel voordeliger is dan wanneer u het zelf doet. In dat geval is het namelijk ontzettend lastig om het goedkoop voor elkaar te krijgen.

Vragen staan altijd vrij

Wij streven ernaar om open en transparant te zijn. Daarom proberen we ook altijd klaar te staan wanneer u vragen heeft over het verhuizen van uw spullen naar Noorwegen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe het precies in zijn werk gaat of bent u nieuwsgierig naar de prijsbepaling? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bovendien kunt u ook nog eens geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij streven er vanzelfsprekend naar om deze zo snel mogelijk naar u toe te sturen. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het ondersteunen van mensen die emigreren en het verhuizen van spullen van deze mensen, weten we als geen ander hoe we de beste en meest goedkope oplossing kunnen vinden voor de verhuizing van uw spullen. Daarbij kijken we uiteraard ook naar de veiligheid en voorkomen we zoveel mogelijk beschadiging. Bij ons zijn uw spullen veilig!

Veel succes met uw verhuisplannen!

Wij verhuizen regelmatig van en naar: Oslo, Stavanger, Haugesund, Sandnes, Kristiansand, Arendal, Larvik, Sandefjord, Bergen, Kongsberg, Sarpsborg, Lillehammer, Hamar, Sola, Enebakk, Drammen, Krødsherad, Røyken, Halden, Holmestrand, Tysvaer, Tromsø, Narvik, Trondheim, Alesund, Bjerkreim, Kristiansund, Moss, Vaksdal, Molde, Namsos, Asker, Hurum,  Birkenes, Lier, Drangedal, Asnes, Vefsn, Skedsmo, Harstad, Hjartdal, Eigersund en Bodø.

Waarom verhuizen naar Noorwegen met Jacobs Verhuizingen BV?

 • Specialist in verhuizingen naar Noorwegen

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en te lossen in Noorwegen. Wij rijden al jaren op Noorwegen en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn ze het gewend om op de smallere Noorse wegen te rijden. De internationale verhuiswagens die op Noorwegen rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden op alle assen, ijskettingen, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Noorwegen.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Noorwegen voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Noorwegen naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Snelle en volledige afhandeling met de Douane

  Vanwege onze jarenlange ervaring met het rijdenop Noorwegen hebben wij kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor uw verhuizing van of naar Noorwegen. Wij werken al vele jaren met vaste Noorse douane agenten in Noorwegen. Hierdoor kunnen wij een vlotte in- en uitklaring van uw inboedel in Noorwegen garanderen. Ook beschikken wij over een eigen geconditioneerde douane loods op ons adres aan de Markweg 17-19 te Velp.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat uw verhuizing kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

  Neem ook eens een kijkje op http://www.verhuizen-naar-noorwegen.com/ voor meer informatie.