Opslag

Opslag

Opslag door Jacobs

Opslag voor uw eigendommen nodig? Jacobs Verhuizingen & Transport biedt u écht de ideale oplossing voor tijdelijke ruimte. En dat dus voor een zeer scherp tarief. Uw kostbare eigendommen bewaren wij voor u in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen.

Opslag Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft. Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage u eenvoudig extra ruimte zonder stress. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Jacobs Verhuizingen BV
Jacobs Verhuizingen BV

Diverse soorten opslag ruimte

Door gebruik te maken van Jacobs Self Storage kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- en/of werkomgeving. Wij hebben mogelijkheden voor de volgende soorten opslag:

  • Meubelopslag
  • Archiefopslag
  • Kunstopslag
  • Inboedelopslag

Gebruik containers bij opslag

Jacobs Verhuizingen gebruikt ook containers voor de opslag. Groot voordeel is dat we niet hoeven over te laden met betrekking tot de opslag van de inboedels.

Jacobs Verhuizingen BV