Opslag Arnhem

Opslag Arnhem

Opslag Arnhem bij Jacobs Verhuizingen BV

Opslag Arnhem nodig voor uw eigendommen? Het kan zijn dat u bezig bent met verhuizen of verbouwen en uw inboedel daarbij in de weg staat. Jacobs Verhuizingen BV in Velp biedt u in dat geval de ideale oplossing voor tijdelijke ruimte. Uw kostbare spullen bewaren wij namelijk voor korte of lange tijd in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze zijn CO2 neutraal. Wij kunnen de spullen bij u komen ophalen.

De afgesloten opslagcontainers zijn alleen bestemd voor uw eigendommen. Zo heeft u er geen last van en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw inboedel. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs een gratis boedelbak in bruikleen. Voor opslag Arnhem en omstreken maakt u dus gebruik van de diensten van Jacobs Verhuizingen BV.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van nationaal en internationaal goederentransport en -opslag. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk
Opslag Arnhem

Opslag Arnhem regelen via Jacobs Verhuizingen BV

Opslag in Arnhem regelen? Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor zijn of haar bezittingen nodig heeft. Met deze opslagruimte heeft u eenvoudig extra bewegingsruimte. Wij hebben mogelijkheden voor meubelopslag, archiefopslag, kunstopslag en inboedelopslag. Tijdelijke opslag van inboedel is een specialisatie van ons transportbedrijf. We hebben de beschikking over een beveiligde klimaat geconditioneerde opslaglocatie. Dit is belangrijk voor het behoud van uw goederen. De vochtigheid is geregeld en ook tegen eventueel ongedierte hebben we noodzakelijke maatregelen genomen. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Ik regel mijn opslag bij de specialist

Uw eigendommen slaat u dus op in één van onze opslagloodsen rondom Arnhem. Door gebruik te maken van Jacobs Self Storage kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- en/of werkomgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met onze ervaren specialisten om te kijken naar de opties.