Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Gaat u verhuizen met uw onderneming? Er komen veel zaken kijken bij het overhuizen van al uw materialen naar het nieuwe pand. In dat geval wilt u dat deze verhuizing in goede en betrouwbare handen is. Jacobs Verhuizingen BV staat in dat geval voor u klaar!

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak een hele zorg. Uw archieven, gevoelige computerapparatuur, kluizen, kantoormeubilair en inventaris: alles moet veilig, vertrouwd en het liefst met zo min mogelijk tijdverlies naar de nieuwe plaats van bestemming. Het is geen probleem voor onze mensen. Ook op dit gebied beschikken wij over de nodige kennis en ervaring.

Diverse mogelijkheden

Wij werken al jaren voor een groot aantal vaste opdrachtgevers en diverse overheidsinstanties. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark en over de juiste materialen. Tevens  maken wij gebruik van computerbakken voor de gevoelige apparatuur, archiefbakken voor uw archief, traplopers, kluizendragers en verhuisliften.

Meer informatie

Onze naam staat voor garantie, service en topkwaliteit; begrippen die we dagelijks in de praktijk brengen. Wilt u meer weten over het zakelijk verhuizen? Of wilt u meer weten over onze verhuisopties en kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Internationaal verhuisbedrijf

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.