Verhuizen naar Portugal

Verhuizen naar Portugal

Portugal

Verhuizen naar Portugal is een fascinerende ervaring, zelfs in deze tijden van crisis. Portugal heeft u veel meer te bieden dan de wijn en de zon die het land beroemd maakte. Emigreren naar Portugal betekent verhuizen naar Zuidwest Europa, in het westen begrensd door de Atlantische Oceaan, in het noorden en oosten grenzend aan Spanje, en in het zuiden, aan de populaire streek; de Algarve en de Middellandse Zee. Met slechts ongeveer 10 miljoen inwoners, is Portugal vrij klein. Het noordelijke deel van het land is enigszins bergachtig, terwijl het zuiden grotendeels vlak is. De drie grootste rivieren van Portugal zijn de Taag, de Douro en Minho. De rivier de Taag loopt van Spanje door het midden van Portugal, wat een natuurlijke scheiding biedt tussen het noorden en het zuiden van het land.

Als u verhuist naar Portugal, verhuist u ook nog eens naar een van de warmste landen van Europa. Hoewel er aanzienlijke verschillen bestaan in temperatuur tussen de verschillende regio’s van het land, heeft Portugal vooral mild tot warm weer. Door haar fascinerende culturele identiteit in combinatie met het heerlijke klimaat, is een verhuizing naar Portugal dus zeker het overdenken waard!

Verhuizen naar Portugal

Met iets minder dan 10,8 miljoen inwoners behoort Portugal tot de minst bevolkte landen. Het grootste deel van de bevolking is geconcentreerd rond het noordelijke deel van de westkust, tussen de grootste steden Lissabon en Porto. Bijna de helft van de bevolking woont in deze metropolen en hun directe stedelijke gebieden.

Afgezien van de etnische Portugezen, wonen er ook grotere aantallen mensen van Oost-Europese afkomst in dit land, die vooral in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, een nieuw thuis in dit land zochten. Tevens wonen er mensen uit de voormalige Portugese kolonies uit Afrika en Zuid-Amerika, maar ook uit de EU. Er wordt geschat dat ongeveer 5 % van de bevolking vandaag de dag, immigranten zijn uit andere landen. Dus wanneer u gaat verhuizen naar Portugal, dan behoort u ook tot deze laatste groep.

Jacobs Verhuizingen BV

Taal

Terwijl Engels veel wordt gesproken in Portugal en u zich met deze taal in de eerste dagen na uw transport goed zult kunnen redden, is het belangrijk dat u zich grondig voorbereidt op uw nieuwe leven in Portugal door op zijn minst een beetje basic Portugees te leren. Het zal uw leven in Portugal een stuk eenvoudiger maken.

Om uw emigratie naar Portugal te laten slagen is het belangrijk dat u zichzelf gaat verdiepen  in de lokale cultuur en de taal leert spreken, die toch een wezenlijk onderdeel van uw leven in Portugal, zal gaan worden. Dus voordat u definitief verhuist, raden wij u aan om een talencursus Portugees te gaan volgen!

Verhuisbedrijf

Verhuizen van uw inboedel naar Portugal kan zeer complex zijn. Daarom is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen die jarenlange ervaring heeft in het verplaatsen van goederen naar Portugal. Kies daarom voor Jacobs Verhuizingen & Transport, want wij bieden een goede internationale verhuizing aan naar Portugal volgens de beste Europese normen. Door onze rijke ervaring in het verzorgen van internationale verhuizingen, zijn wij in staat om uw persoonlijke behoeften te begrijpen en voor u een  offerte op maat te maken.

De door ons aangeboden diensten zijn van hoge kwaliteit en veiligheid. Als u met ons bedrijf verhuist naar Portugalzal onze service niet alleen een professionele verhuisservice inhouden, maar wanneer u dit wenst ook de montage en plaatsing van meubilair en overige eigendommen. U kunt voor een emigratie naar Portugal bij ons kiezen uit verschillende diensten. Wij kunnen een stressvrije verhuizing  voor u regelen, die helemaal voldoet aan uw specifieke behoeften. Neem dus snel contact met ons op zodat wij u als klant tevreden kunnen stellen en kunnen zorgen dat uw waardevolle spullen op een veilige manier in uw nieuwe thuisland, zullen aankomen.

Zorgeloze verhuizing naar Portugal

Voor een zorgeloze verhuizing naar Portugal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Portugal een verhuizing te laden of te lossen.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Lissabon, Leiria, Amadora, Pero Moreno, Espinho, Odivelas, Penafiel, Matosinhos, Funchal, Faro, Aveiro, Arganil, Vila Nova de Gaia, Braga, Coimbra, Setubal, Alto de Cache, Carvalhos, Viana do Castelo, Areia de Cima, Guarda, Maia, Valongo, Moura, Rio Maior, Alburfeira, Santo Viana do Castelo, Loulé, Mafra, Penafiel, Santarém, Seixal, Espinho, Lagos en Porto.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Portugal doet u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Portugal met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Portugal

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en te lossen in Portugal. Ook zijn ze het gewend om langs de Portugese kusten en in Portugese steden te rijden. De internationale verhuiswagens die op Portugal rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Portugal.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Portugal voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Portugal naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Portugal is dit niet van toepassing.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Portugal kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.