Internationaal

Internationaal

Jacobs Verhuizingen ondersteunt u bij internationale verhuizingen

Internationaal verhuizen doet u bij Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Naast de verhuizingen in eigen land is dit een specialisme van ons. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Zo verhuizen wij met grote regelmaat naar Scandinavië, wat een van onze specialiteiten is. Ook verhuizen wij regelmatig naar Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Engeland en vele andere landen.

Internationaal verhuizen door de specialist

Ook bestemmingen die niet per vrachtwagen te bereiken zijn, zijn voor ons bedrijf geen probleem. Hiervoor worden uw bezittingen door ons vakkundig overzees verpakt en in containers geladen. In het land van bestemming zorgen wij ervoor dat uw bezittingen weer netjes bij uw nieuwe woning worden afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland van begin tot eind goed wordt verzorgd.

Indien u buiten de EU verhuist, zorgen wij ervoor dat alle douaneformaliteiten goed verlopen zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij doen er alles aan om een internationale verhuizing zo eenvoudig en prettig mogelijk voor u te maken, waarbij Jacobs Verhuizingen alle formaliteiten uit handen neemt.

Jacobs Verhuizingen BV
Jacobs Verhuizingen BV

U wilt verhuizen naar het buitenland?

U bent van plan om te gaan verhuizen of te emigreren naar het buitenland? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor internationaal verhuizen via Jacobs Verhuizingen & Transport. Wij nemen al uw wensen en eisen met u door en zullen u eventueel een passend verhuisplan toesturen.