Verhuizen naar Liechtenstein

Verhuizen naar Liechtenstein

Liechtenstein

Verhuizen naar Liechtenstein? Dat doet u uiteraard met Jacobs Verhuizingen & Transport. Veel mensen zijn in hun jonge jaren erg reislustig. Ze reizen heel de wereld over of richten zich op een vorstendom met een prachtige natuurlijke schoonheid, zoals Liechtenstein. Vaak wordt zo’n reis, die vaak enkele maanden tot een jaar duurt, ondernomen om nog even niet te hoeven denken aan het ‘volwassen leven’ en het opbouwen van een carrière. Sommigen keren echter niet graag meer terug naar Nederland, nadat ze in hebben gezien hoe prachtig een vorstendom als Liechtenstein kan zijn. Indien er gekozen wordt voor een verhuizing, is het vinden van een goed verhuisbedrijf van groot belang.

Vaak hebben mensen die willen emigreren op jongere leeftijd al veel van de wereld gezien. Zij willen verhuizen naar het buitenland omdat ze eerder al hebben mogen ontdekken hoeveel schoonheid er in de wereld schuilgaat. Echter, dit is natuurlijk niet de enige reden voor zo’n verhuizing. Aan emigreren kan ook en hele praktische kant zitten; je hebt bijvoorbeeld een baan aangeboden gekregen in het buitenland of bent na een masterstage in het buitenland blijven hangen, omdat je het zo naar je zin hebt.

Verhuizen naar Liechtenstein

In het eerste geval zullen mensen vaak kiezen voor een land dat je bedwelmt met haar schoonheid, een land zoals Liechtenstein. Wat is er mooier om na tijdenlang in Nederland te hebben gewoond, te verhuizen naar Liechtenstein? Een lang vol bergen, kristalheldere meren, sneeuwtoppen, wilde dieren en prachtige natuur. Mensen die dol zijn op de Alpen, op wandelen of wintersport kunnen om die reden een grote voorliefde hebben voor Liechtenstein.

Wij verhuizen maandelijks vele mensen van en naar Zwitserland en Oostenrijk. Hierdoor kunnen wij de verhuizingen van en naar Liechtenstein ook goed combineren met onze andere ritten. Op deze manier kunnen we u toch een hele interessante verhuisprijs bieden. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle douane zaken die ook voor verhuizingen van en naar Liechtenstein van toepassing zijn.

Jacobs Verhuizingen BV

Veel succes met uw verhuisplannen!

Verhuizen naar Liechtenstein is een van onze specialiteiten. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Liechtenstein een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloze verhuizing naar Liechtenstein, bent u bij ons aan het juiste adres. We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Vaduz en Schaan.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Liechtenstein doet u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Liechtenstein met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Specialist in verhuizingen naar Liechtenstein

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Liechtenstein. Wij rijden al jaren op Liechtenstein en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn wij het gewend om op de smallere Liechtensteinse bergpassen te rijden waar nodig. De internationale verhuiswagens die op Liechtenstein rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Liechtenstein.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Liechtenstein voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Liechtenstein naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Snelle en volledige afhandeling met de Liechtensteinse Douane

  Vanwege onze jarenlange ervaring met het rijden op Liechtenstein hebben wij kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor uw verhuizing van of naar Liechtenstein. Wij werken al vele jaren met vaste Liechtensteinse douane agenten in Liechtenstein. Hierdoor kunnen wij aan de Liechtensteinse grens een vlotte in- en uitklaring van uw inboedel garanderen.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf, onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Liechtenstein kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.