Verhuizen naar Denemarken

Verhuizen naar Denemarken

Denemarken

Verhuizen naar Denemarken doet u zorgeloos met Jacobs Verhuizingen & Transport. Denemarken heeft veel te bieden voor mensen die willen gaan genieten van lekker eten, mooie natuur en een ontspannen sfeer. Als u wilt emigreren naar Denemarken zult u gaan profiteren van een gematigd klimaat met milde en winderige winters, koele zomers en van de hoge kwaliteit van leven. In feite verhuist u naar één van de gelukkigste landen ter wereld.

Een verhuizing naar Denemarken is een verhuizing naar een klein land net ten noorden van Duitsland, gelegen tussen de Oostzee en de Noordzee. Het land omvat niet alleen het schiereiland Jutland, maar ook een aantal grote eilanden genaamd Sjaelland, Fyn, en Bornholm. Met een grootte van ongeveer 43.000 km ² en een bevolking van meer dan 5,5 miljoen mensen, is Denemarken het kleinste, maar ook het meest dichtbevolkte land in Scandinavië.

Verhuizen naar Denemarken

Verhuizen naar Denemarken betekent verhuizen naar een landschap met glooiende heuvels, valleien, bossen en heide. Emigreren naar een land met een 7300 kilometer lange kustlijn met vele fjorden, baaien en zandstranden en verhuizen naar een land met een rijke geschiedenis en cultuur. De belangrijke steden van Denemarken zijn de hoofdstad Kopenhagen, Aarhus, Odense en Aalborg. Kopenhagen is een schone en aantrekkelijke laagbouw stad, met geplaveide straatjes, pittoreske middeleeuwse gebouwen en een netwerk van kanalen en een overvloed aan uitstekende restaurants, winkels en culturele en recreatieve voorzieningen.

Denemarken staat bekend om haar liberale, egalitaire cultuur, haar royale verzorgingsstaat en haar inzet voor de vrijheid van meningsuiting. Ook centraal in de Deense cultuur is het concept van hygge. Vrij vertaald als “gezellig”, die wordt belichaamd in de informele vriendelijkheid van de mensen en de gezellige, ontspannen sfeer in pubs, cafés en andere locaties waar de gezellige Denen samenkomen.

Verhuizen naar Denemarken

Verbetering kwaliteit van leven

Denemarken biedt u een zeer hoge levensstandaard en een verbetering van de kwaliteit van leven. Uw nieuwe landgenoten, de Denen, willen een goede balans tussen werk en gezin en daarom biedt dit land flexibele werkpatronen aan en zijn gemeenschappelijke en betaalde vakantierechten gul. Hoewel de kosten van levensonderhoud vrij hoog zijn in Denemarken is het leven goed te doen daar salarissen relatief hoog zijn en een groot aantal diensten, zoals onderwijs en gezondheidszorg, gratis zijn.

Kortom; Denemarken is een perfect land om naar te verhuizen. Ga er dus voor en emigreer naar dit prachtige, moderne land en kom genieten van het heerlijke smørrebrød.

Regelen verhuisbedrijf

Verhuizen naar Denemarken vereist een goede organisatie en planning. Bij ons kunt u offertes aanvragen voor uw internationale verhuizing naar Denemarken. Bespaar geld op uw kosten van een verhuizing naar Denemarken en regel de verhuizing via ons. Emigreren naar Denemarken is zeer gemakkelijk! Wij zorgen voor een betrouwbare verpakking, verzending en levering van uw inboedel en andere items naar Denemarken. Internationale verhuizingen vereisen speciale expertise en wij kunnen die leveren. Maak het leven gemakkelijker voor uzelf. Maak gebruik van onze expertise.

Ons bedrijf kan u helpen om stress te voorkomen voor het verhuizen naar Denemarken. Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring met verhuizingen naar Denemarken en kunnen het emigreren voor u dus zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk maken. Maakt u zich geen zorgen over douane, grenzen en bureaucratie. We hebben het al eerder gedaan en kunnen dit allemaal voor u regelen. Wij kunnen u hierin voorzien van advies en diensten.

Verhuizingen tegen gunstige prijzen

Wij bieden verhuizingen naar Denemarken aan tegen gunstige prijzen. Op onze website kunt u de nodige informatie vinden over ons bedrijf en een verhuizing naar Denemarken. Daarnaast zijn wij uiteraard via onze klantenservice te bereiken voor vragen betreffende een verhuizing naar Denemarken.

Of u nu wilt verhuizen naar Kopenhagen, Odense of naar het noordelijke deel van Jutland, ons bedrijf heeft de internationale middelen en de expertise om de verhuizing naar uw individuele behoeften en wensen aan te passen. Verhuizen naar Denemarken doet u dus via de specialist.

Veel succes met uw verhuisplannen!

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Kopenhagen, Vejle, Helsingor, Arhus, Aabenraa, Viborg, Veksebo, Agerup, Roskilde, Kolding, Herning, Ikast, Aalborg, Randers, Frederiksberg, Varde, Slagelse, Frederikshaven, Skanderborg, Birkerød, Hirtshals, Stanghede, Vejen, Sønderborg, Silkeborg, Brangstrup, Naestved, Sorø, Faaborg, Horsens, Nislev, Hillerød, Odense, Rødovre, Taastrup en Esbjerg.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Denemarken doet u dus bij de specialist.

Waarom verhuizen naar Denemarken met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Denemarken

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Denemarken. Wij rijden al vanaf de begin jaren negentig op Denemarken. We hebben in die tijd veel Nederlandse boeren naar Denemarken mogen verhuizen. Door mond-tot-mond-reclame verhuizen we nu met grote regelmaat van en naar Denemarken. De internationale verhuiswagens die op Denemarken rijden, zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Denemarken.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten. Verhuizen naar Denemarken is voor hen dus een simpele klus.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Denemarken voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Denemarken naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douaneformaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizen naar Denemarken is dit niet van toepassing.