Verhuizen naar Spanje

Verhuizen naar Spanje

Spanje

Verhuizen naar Spanje? Emigreren naar dit land betekent dat er een internationale verhuizing gaat plaatsvinden en op dat gebied is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Een verhuisbedrijf dat niet alleen ervaring heeft in het realiseren van een verhuizing, maar vooral ook in het verhuizen naar Spanje.

Het gaat tenslotte om waardevolle goederen die niet binnen Nederland verhuisd worden, maar voor een langere tijd onderweg zijn en daarbij de grenzen overgaan. Vakmanschap is dan ook vereist net als ervaring en kunde om de verhuizing naar Spanje soepel te laten verlopen. Kies daarom voor Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp.

Verhuizen naar Spanje

Wie tijdelijk of voor onbepaalde tijd naar Spanje gaat emigreren en de eigen inboedel wenst mee te nemen, kan dat op verschillende manieren doen. Zoals gezegd wordt het aanbevolen om voor de verhuizing naar Spanje een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen dat internationaal werkzaam is.

Hoe groot of klein de inboedel ook is, het vervoeren van huisraad over een lange afstand van Nederland naar Spanje vereist de nodige zorgzaamheid. De langere afstand zorgt er namelijk voor dat het transport meer risico’s met zich meebrengt, waar een professioneel verhuisbedrijf op de perfecte manier weet om te gaan. Het verhuisbedrijf biedt de mogelijkheid om mensen zonder zorgen over de meubelen en waardevolle goederen te laten emigreren.

Jacobs Verhuizingen BV

Diverse opties voor verhuizing naar Spanje

Er zijn voor de verhuizing naar Spanje diverse opties beschikbaar die ons verhuisbedrijf aan kan bieden. De gehele inboedel kan worden verhuisd, maar wij bieden ook de gelegenheid om een deel van de huisraad te verhuizen naar Spanje. Wij verzorgen namelijk op regelmatige basis ook deeltransporten. Daarnaast kunnen mensen die naar Spanje gaan emigreren ook bij ons terecht voor het transporteren van een auto of motor.

Wij bieden als optie de verhuizing naar Spanje volledig uit te voeren, waarbij alle goederen op een vakkundige wijze worden ingepakt met daarvoor bestemde verhuismaterialen. Het is echter ook mogelijk om vanuit een kostenbesparend oogpunt alleen voor het transport van de goederen naar Spanje te kiezen. In dat geval ligt de verantwoordelijkheid van het inpakken van de te verhuizen goederen bij onze klant. Uiteraard kunnen de benodigde verhuismaterialen in dat geval door ons geleverd worden.

Goedkoop verhuizen naar Spanje

Mensen denken vaak dat een verhuizing naar het buitenland een kostbare zaak is, maar bij ons verhuisbedrijf kan iedereen goedkoop verhuizen naar Spanje. Zo hanteren wij een efficiënte werkwijze, waarbij er sprake is van combinatietransporten. Dat is niet alleen efficiënt, maar werkt ook kostenbesparend, waar onze klanten vervolgens weer voordeel van hebben.

Wij voeren bovendien omgekeerd ook verhuizingen uit, waarbij wij inboedels vanuit Spanje weer naar Nederland verhuizen. Dat betekent dat wij, daar waar mogelijk, zowel op de heenweg als op de terugweg een vol transport realiseren, wat eveneens weer getuigt van onze efficiënte en kostenbesparende werkwijze.

Offerte verhuisbedrijf Spanje

Het aanvragen van een offerte voor het verhuizen naar Spanje geeft het beste inzicht en laat zien dat een internationale verhuizing niet duur hoeft te zijn. De aanvraag voor een offerte kan online worden ingediend, waarna een van onze medewerkers contact zal opnemen. Om een offerte op maat te kunnen geven is het belangrijk dat er een concreet inzicht wordt verkregen in het volume van de inboedel. Het volume bepaalt namelijk voor een groot deel de hoogte van de kosten van de verhuizing naar Spanje.

Er zijn nog meer aspecten die een rol spelen bij het vaststellen van een prijsopgave. Het type woning kan bijvoorbeeld van belang zijn net als de bereikbaarheid van de woning in Nederland en in Spanje. Ook speciale goederen die meegaan met de verhuizing, zoals een piano, kan van invloed zijn op de kosten en dat geldt uiteraard eveneens voor de gewenste service voor de verhuizing naar Spanje.

Zorgeloze verhuizing naar Spanje

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Barcelona, Elx, Allicante, Valencia, Madrid, Benidorm, Gijon, Almeria, Bergara, Malaga, Isla Cristina, Murcia, Granada, Vitoria, Cordoba, Sevilla, Valladolid, Santander, Malgrat de Mar, Gijon, Burriana, Orense, Baena, Galapagar, Pamplona, Montefrio, Nerja, Gerona, Jaén, Dénia, Blanes, Montserrat, Marbella, Bilboa, Torremolinos, Pals, La Coruna, Vila-Real, Menorca en Ibiza.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Spanje regelt u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Spanje met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Spanje

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en te lossen in Spanje. Ook zijn ze het gewend om op het Spaanse platteland of in de Spaanse steden te rijden. De internationale verhuiswagens die op Spanje rijden, zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Spanje.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Spanje voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Spanje naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Spanje is dit niet van toepassing.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Spanje kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.