Over ons

Over ons

Over Jacobs

Jacobs Verhuizingen BV in Velp, nabij Arnhem, is een familiebedrijf dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook verhuizen wij senioren van en naar de regio Arnhem. Onze organisatie kenmerkt zich door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een groot en sociaal verantwoordelijkheidsgevoel.

Verhuizingen
Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal
Transport
Wij hebben een uitgebreide expertise op het gebied van goederentransport.
Jacobs Verhuizingen BV

Onze missie

Wij willen een betrouwbare partner zijn en hoge kwaliteit leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten in het binnen- en buitenland: betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam. We hebben de beschikking over een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel die luistert naar uw vragen en wensen. Daardoor kunnen wij de beste dienstverlening aanbieden.

Onze visie

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke speerpunten van onze organisatie. Een uitstekende werkrelatie en klanttevredenheid zijn onontbeerlijk voor een goede samenwerking. Onze service kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren naar en meedenken met de wensen van de opdrachtgever maken een belangrijk onderdeel uit van onze professionele houding, efficiëntie, kennis en kunde. Onze communicatielijnen zijn kort. Door onze kritische houding t.a.v. werkmethodes en in te zetten materialen onderzoeken wij steeds hoe wij onze bedrijfsprocessen nog duurzamer en efficiënter kunnen uitvoeren en toepassen, zodat onze werkwijze steeds geborgd en actueel is en van de hoogste kwaliteit.

Jacobs Verhuizingen BV
Jacobs Verhuizingen BV

Onze opdrachtgevers

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare, solide en betrokken partner. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een uitstekende kwaliteit in ons gehele scala van dienstverlening. Dit realiseren wij door een heldere en transparante samenwerking, waarbij wij de waarden en doelstellingen van onze opdrachtgevers respecteren, zodat wij daarin zoveel mogelijk een realistische invulling in kunnen geven. Ons beleid is er in al onze werkzaamheden op gericht te streven naar een duurzame samenwerking, waarin wij met onze opdrachtgevers meedenken zodat wij hen optimaal en tot volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Kansen en mogelijkheden tot verbetering worden steeds door ons onderzocht en worden, waar dit mogelijk en nodig is, in onze bedrijfsprocessen toegepast.

Onze medewerkers

Wij zijn een familiebedrijf en wij vinden een uitstekend arbeidsklimaat enorm belangrijk, zodat onze medewerkers zich bij ons thuis voelen en met plezier werken, gemotiveerd zijn en blijven. Een ander groot voordeel is dat kennis en kunde zodoende zoveel mogelijk binnen onze organisatie behouden blijven, dit komt onze dienstverlening ten goede en onze opdrachtgevers hebben daarvan optimaal profijt. Het kwaliteitsaspect van onze diensten wordt mede daardoor geborgd. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid werkervaring op te doen en aanvullende vakopleidingen te volgen. Wij maken onze medewerkers ervan bewust om zorgvuldig om te gaan met medemens en milieu. Dit doen wij door hen op deze aspecten te wijzen, want omgangsvormen zijn van grote waarde voor ons.

Jacobs Verhuizingen BV

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp.

 • Jacobs Verhuizingen BV

  7 november 2023

  De overgang naar herfst en winter: invloed op de verhuis- en transportindustrie

 • Schip Jacobs Verhuizingen

  24 oktober 2023

  Een groots feest op het water – nieuw meubilair voor een schip in Rotterdam

 • Mercedes Actros met BDF systeem - Jacobs Verhuizingen

  16 oktober 2023

  De laatste nieuwe aanwinst van dit jaar: de Mercedes Actros met afzetbak