Wereldwijde verhuizingen

Wereldwijde verhuizingen

Wereldwijd

Wereldwijde verhuizingen: steeds meer mensen kiezen ervoor om te emigreren. Een verhuizing op zich kost al de nodige tijd, energie en geld en wanneer u heeft besloten buiten de grenzen te gaan  voor het wereldwijd verhuizen, kan dit een hoop regelwerk met zich mee brengen. Hoe emigreren mijn spullen mee? Welk verhuisbedrijf kan ik het beste inschakelen, wat is de beste prijs en wie hebben het beste zicht op wat ik nodig heb? Gelukkig bent u bij Jacobs Verhuizingen & Transport aan het juiste adres. Wij beantwoorden deze en vele andere vragen graag. Leg een deel van het werk van de emigratie naar een geheel nieuwe omgeving maar in onze handen!

Wereldwijde verhuizingen: een grote stap, een grote klus

Het is een grote stap om ervoor te kiezen om te verhuizen naar het buitenland. Naast het nodige regelwerk bestaat daar natuurlijk ook het afscheid en een geheel nieuw begin. En dat begrijpen wij als geen ander! Wellicht heeft u, of hebben jullie, het land van bestemming al uitvoerig besproken, bekeken en geproefd. Maar het kan ook zijn, dat dit plan van emigratie niet alleen voor buitenstaanders, maar ook voor uzelf nog geheel vers en pril is. Of uw emigratie nog in de kinderschoenen staat of u al maanden of jaren bezig bent met de voorbereidingen, wij staan geheel tot uw dienst, wanneer het gaat om de service welke een verhuisbedrijf u kan bieden.

Jacobs Verhuizingen BV

Specialisten op het gebied van verhuizingen naar het buitenland

Wij, als specialisten op het gebied van verhuizingen naar het buitenland, weten precies waar wij u als emigrant bij kunnen helpen. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat uw meubels en persoonlijke bezittingen met uiterste zorg, passie, kwaliteit en kunde op de plaats van bestemming komen. Wij  garanderen en leveren al onze klanten de beste service . Want wereldwijd emigreren is niet alleen een grote stap: het is tevens een grote klus.

Service, zoals het een verhuisbedrijf betaamt

Van een verhuisbedrijf verwacht u dat deze uw interieur en persoonlijke spullen op tijd en netjes naar  uw nieuwe woning brengt. U verwacht kwaliteit, kunde en professionaliteit, vriendelijkheid en service. Ook, of juist, tijdens emigratie is het belangrijk dat u er niet alleen voor staat. Wat het land van uw bestemming ook mag zijn, wij helpen u van harte met het verhuizen van uw goederen naar het betreffende land.

Wereldwijde verhuizingen zijn onze specialiteit, onze kwaliteit en ons visitekaartje en dat merkt u. Wij staan voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Want een verhuizing naar het buitenland is al spannend genoeg. Laat de verantwoordelijkheid over uw waardevolle en geliefde goederen tijdelijk aan ons over. Wij zorgen ervoor, dat deze daar terecht komen waar u ze wenst. Zo kunt u zich volledig richten op uw verhuizing, het afscheid en – natuurlijk – een geheel nieuw begin. Geniet optimaal van uw verhuizing, een nieuwe stek en ga zorgeloos een nieuwe tijd en toekomst tegemoet. Want dat is immers waar u het voor doet!

Wereldwijd emigreren met de specialist

Voor uw verhuizing binnen en buiten Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Ook verzorgen wij met grote regelmaat verhuizingen met een bestemming overzee. Wij verschepen maandelijks containers naar Amerika, Canada en de Nederlandse Antillen. Ook verzenden wij regelmatig kleine zendingen met luchtvracht, alle bestemmingen zijn hierin mogelijk.

Complete verhuizingen die overzee verhuizen worden verstuurd in een zeecontainer, klein of groot. Kleine deelzendingen worden los verpakt of verkist.

Wij werken met vaste douane agenten wereldwijd. Ook helpen wij u graag met alle douaneformaliteiten. Wij verpakken de gehele inboedel voor u in verhuisdozen. Alle meubelen worden per stuk verpakt in speciaal verpakkingsmateriaal.Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp neemt u graag alle zorg uit handen en helpt u graag bij uw wereldwijde verhuizingen. Wij zijn een familiebedrijf. Hierdoor kunnen wij kwaliteit. klantvriendelijkheid en service garanderen!

Benieuwd wat uw verhuizing kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.