Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden

Zweden

Verhuizen naar Zweden is voor veel mensen een droom. Het land heeft uitgestrekte meren en prachtige naaldbossen. In Zweden vindt men een stukje authenticiteit van mens en natuur, dat absoluut uniek is voor dit land. Voor reizigers is Scandinavië een prachtige bestemming. Geen van de landen zijn echt heel toeristisch, maar ze ademen allemaal de sfeer van natuurlijk en authentiek leven. Zweden wordt zeker beoordeeld als een land waar men graag naartoe zou verhuizen. In dit land vindt u vele landschappen, waarin u veel ongerept natuurgebied terug zult vinden. Zweden is in veel opzichten een uitstekend land om naar toe te verhuizen.

Veel mensen hebben de droom om te emigreren, anderen hebben niet zozeer een droom die ze najagen, maar willen naar Zweden verhuizen in verband met hun werk of partner. Stel, u overweegt om te emigreren naar Zweden, waarbij u uw oude huis, omgeving, en waarschijnlijk ook een aantal contacten opgeeft. Bij dit besluit komt veel kijken. Er moeten veel persoonlijke maar ook praktische zaken geregeld worden; het overbrengen van uw spullen, het verhuizen zelf. Het is prettig als hiervoor een geschikt verhuisbedrijf gevonden kan worden.

Verhuizen naar Zweden met een professioneel verhuisbedrijf

Wanneer u ervoor kiest te emigreren, zijn er vele zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Eén van die dingen is het vinden en benaderen van een professioneel verhuisbedrijf. Zij kunnen u namelijk helpen om uw spullen zo snel en gemakkelijk mogelijk te verhuizen naar het land waar u de komende jaren zult verblijven. Of sterker nog, het land waar u de rest van uw leven door zult brengen. U heeft vaak meer spullen en materiële zaken in bezit dan u aanvankelijk denkt die verhuisd moeten worden. Wanneer u zoveel mogelijk van uw persoonlijke bezittingen mee naar Zweden wilt nemen, is het fijn een efficiënt, professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in te huren dat kan u helpen bij de verhuizing.

Verhuizen naar Zweden

Trots inwoner van Zweden

Als u zeker weet te willen verhuizen, kunt u zich straks met trots inwoner van Zweden noemen. Het is belangrijk dat u een fijn verhuisbedrijf vindt dat u en uw wensen begrijpt en zal ondersteunen. Jacobs Verhuizingen & Transport is hierin uw partner. Met dit verhuisbedrijf wordt de verhuizing een fluitje van een cent en kunt u zich richten op de overige zaken die geregeld moeten worden voordat u vertrekt. Houd uw aandacht bij de zakelijke en organisatorische kant van de verhuizing, dan zorgt het verhuisbedrijf dat de praktische kant zo goed mogelijk uitgevoerd wordt en u onbezorgd uw huis in Scandinavië straks in kunt richten met uw persoonlijke bezittingen.

Verhuizen naar Zweden!

Verhuizen naar Zweden is één van onze specialiteiten. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Zweden een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloos transport naar Zweden, bent u bij ons aan het juiste adres.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Malmö, Borås, Helsingborg, Halmstad, Karlskrona, Skara, Umeå, Kristianstad, Ale, Västerås, Ulricehamn, Lund, Linköping, Norrköping, Eskilstuna, Gnosjö, Tyresö, Göteborg, Kalmar, Karlstad, Jönköping, Falun, Karlshamn, Järfälla, Bengtsfors, Mullsjö, Sundsvall, Arvika, Örebro, Köping, Dals-Ed, Mölndal, Trosa, Sigtuna, Kungsbacka, Kristinahamn, Lilla Edit, Botkyrka, Kungälv, Uppsala en Stockholm.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp.

Waarom verhuizen naar Zweden met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Zweden

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en te lossen in Zweden. Wij rijden al jaren op Zweden en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen Ook zijn ze het gewend om op de smallere Zweedse wegen te rijden. De internationale verhuiswagens die op Zweden rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Zweden.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Zweden voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Zweden naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Zweden is dit niet van toepassing.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Zweden kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.