Verhuizen

Verhuizen

Verhuizen

Verhuizingen zijn voor u geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp is uw partner bij het verhuizen.

Staat u op het punt te verhuizen naar een andere plek in het land of zelfs het buitenland? Naast de “gewone” zaken die bij een verhuizing komen kijken, zijn er veel bijkomende zaken die geregeld moeten worden. Wij staan als erkend verhuisbedrijf graag voor u klaar als u hulp nodig heeft bij uw verhuizing naar het buitenland. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk uw thuis is, dus wij transporteren alles dat u meeneemt in uw verhuizing met de grootste zorg naar binnen- en buitenland.

Neemt u contact met ons op als u een betrouwbare partij zoekt om te verhuizen.

Verhuizen met Jacobs Verhuizingen

Wij van Jacobs Verhuizingen BV zijn echte vakspecialisten als het gaat om (internationale) verhuizingen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw verhuisdozen op de juiste bestemming komen, maar ondersteunen u graag in het gehele proces rondom uw verhuizing.

Al ons personeel is hiervoor speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Hiervoor hebben onze mannen ook de speciale opleiding Art Handling gevolgd. Bijzonder kwetsbare stukken worden hierdoor met zorg verpakt en vervoerd.

Wij verzorgen complete verhuizingen naar landen over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan emigreren naar Denemarken, Finland, Frankrijk, Portugal, Schotland of Amerika. Welke bestemming u ook heeft, wij brengen uw bezittingen graag veilig naar uw nieuwe thuis.

Verhuizen

Waarom Jacobs Verhuizingen BV?

Wij van Jacobs Verhuizingen BV bieden u als verhuisbedrijf de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Verhuizen met Jacobs Verhuizingen BV

Ons gehele personeel bestaat uit gemotiveerde, speciaal opgeleide specialisten op het gebied van (internationale) verhuizingen. Als hecht familiebedrijf staan service, klantvriendelijkheid en kwaliteit bij ons voorop. Ook als u grote, kwetsbare of waardevolle spullen te verhuizen heeft, staan wij graag voor u klaar vanaf uw huidige adres tot op uw eindbestemming.

Neem voor een (internationale) verhuizing vrijblijvend contact met ons op.