Inboedelopslag

Inboedelopslag

Inboedelopslag bij Jacobs Verhuizingen BV

Inboedelopslag nodig? Wanneer u bezig bent met een verhuizing, bouw of verbouwing, staat uw inboedel vaak in de weg. Maar u moet het toch ergens laten. Daarom biedt Jacobs Verhuizingen BV in Velp de oplossing voor tijdelijke ruimte. Bij ons kunt u uw inboedel voor een korte of lange tijd opslaan in onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. De afgesloten opslagcontainers zijn alleen bestemd voor uw eigendommen. Zo heeft u er geen last van en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw inboedel. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen. Uw inboedelopslag regelt u dus bij Jacobs Verhuizingen BV.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk
Inboedelopslag

Inboedelopslag regelen via Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft. Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage u eenvoudig extra ruimte zonder stress. Tijdelijke opslag van inboedel is een specialisatie van Jacobs Verhuizingen BV. We beschikken over een beveiligde klimaat geconditioneerde opslaglocatie. Dit is belangrijk voor het behoud van de goederen. De vochtigheid is geregeld en ook tegen eventueel ongedierte hebben we noodzakelijke maatregelen genomen. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Ik regel mijn inboedelopslag bij de specialist

Uw inboedel slaat u dus op in één van onze opslagloodsen. Naast de inboedelopslag bieden wij u mogelijkheden voor meubelopslag, archiefopslag en kunstopslag. Door gebruik te maken van Jacobs Self Storage kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- en/of werkomgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met onze specialisten om te kijken naar de opties.