Verhuizingen

Verhuizingen

In vertrouwde handen

Verhuizingen zijn voor u geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp, nabij Arnhem, is uw partner bij het verhuizen in en van het binnen- en buitenland. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal.

Verhuizingen door geschoold personeel

Al ons personeel is hiervoor speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Ook zijn wij eraan gewend om kwetsbare stukken te verhuizen, zoals kunst en antiek. Hiervoor hebben onze mannen ook de speciale opleiding Art Handling gevolgd. Bijzonder kwetsbare stukken worden hierdoor met zorg verpakt en vervoerd. Ons perfecte materiaal is aan alle situaties aangepast, of u nu verhuist naar een eengezinswoning of naar een appartement op de achtste etage.

Jacobs Verhuizingen BV
Jacobs Verhuizingen BV

Professionele verhuizing

Wij maken bijvoorbeeld gebruik van garderobeboxen, bankhoezen, fauteuilhoezen, matrashoezen, pianohoezen, vleugelhoezen en uw schilderijen worden in speciale koffers vervoerd. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften. Bij Jacobs Verhuizingen & Transport vindt u precies de professionele aanpak die uw goederen verdienen.