Verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland

Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland is tegenwoordig erg in trek. Veel mensen zijn in hun jonge jaren erg reislustig. Ze reizen heel de wereld over of richten zich op landen met een prachtige natuurlijke schoonheid, zoals Zwitserland. Vaak wordt zo’n reis, die over het algemeen enkele maanden tot een jaar duurt, ondernomen om nog even niet te hoeven denken aan het ‘volwassen leven’ en het opbouwen van een carrière. Sommigen keren echter niet graag meer terug naar Nederland, nadat ze in hebben gezien hoe prachtig Alpenlanden als Zwitserland kunnen zijn. Indien er gekozen wordt voor een verhuizing, is het vinden van een goed verhuisbedrijf van groot belang.

Aan emigreren kan ook een hele praktische kant zitten; je hebt bijvoorbeeld een baan aangeboden gekregen in het buitenland of bent na een masterstage in het buitenland blijven hangen, omdat je het zo naar je zin hebt. In het eerste geval zullen mensen vaak kiezen voor een land dat je bedwelmt met haar schoonheid, een land zoals Zwitserland. Wat is er mooier om na tijdenlang in Nederland te hebben gewoond, te verhuizen naar Zwitserland? Een land vol bergen, kristalheldere meren, sneeuwtoppen, wilde dieren en prachtige natuur. Mensen die dol zijn op de Alpen, op wandelen of wintersport kunnen om die reden een grote voorliefde hebben voor Zwitserland.

Verhuizen naar Zwitserland doet u via een professional

Om welke reden u ook een verhuizing overweegt, emigreren kan altijd. Er zijn vele zaken die u moet regelen voordat u naar het buitenland kan verhuizen, maar uw spullen krijgt u in feite gemakkelijk over grenzen heen. Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf zoekt kunt u uitgaan van een goede service en snelle afhandeling, zodat u snel en gemakkelijk kunt verhuizen. Het overbrengen van uw spullen en bezittingen is in feite niet het grootste probleem, wanneer u eenmaal een verhuisbedrijf heeft gevonden. Het is echter wel van groot belang dat u professionele verhuizers kunt vinden, zodat u zelf de focus kan gaan leggen op persoonlijke zaken die geregeld moeten worden.

Verhuizen naar Noorwegen

Verhuizen

Verhuizen is altijd veel gedoe. Of u nu binnen een piepklein dorpje verhuist of emigreert. Voor de verhuizing zelf maakt het in principe niet veel uit. Het gaat erom dat u al uw bezittingen in moet pakken, uw oude huis helemaal leeg moet maken en overige zaken moet regelen met betrekking tot uw nieuwe huis en woonplaats. Dit laatste kost de meeste tijd en energie en het is dan ook fijn als u hier uw volledige aandacht aan kunt schenken. Dan laat u het praktische gedeelte gewoon over aan een ervaren verhuisbedrijf. Jacobs Verhuizingen & Transport is hierin uw partner. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Succes met het verhuizen naar Zwitserland!

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Bern, Lugano, Zurich, Luzern, Solothurn, Zug, Thun, Fribourg, Kerzers, Köniz, Vevey, Lausanne, Genève, Neuchatel, Winterthur, Frauenfeld, Toffen, Schaffhausen, Grenchen, Vernier, Sion, Morgins, Biasca, Bellinzona, Chur, Ascona, Lyss, Monteceneri, Montreux, Salmsach, Flims, Menziken, Oberkirch, La Chaux de Fonds, Locarno, Sankt Gallen en Basel.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp.

Waarom verhuizen naar Zwitserland met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Specialist in verhuizen naar Zwitserland

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Zwitserland. Wij rijden al jaren op Zwitserland en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn wij het gewend om op de smallere Zwitserse bergpassen te rijden waar nodig. De internationale verhuiswagens die op Zwitserland rijden, zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Zwitserland.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Zwitserland voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Zwitserland naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Snelle en volledige afhandeling met de Zwitserse Douane

  Vanwege onze jarenlange ervaring met het rijden op Zwitserland hebben wij kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor uw verhuizing van of naar Zwitserland. Wij werken al vele jaren met vaste Zwitserse douane agenten in Zwitserland. Hierdoor kunnen wij aan de Zwitserse grens een vlotte in- en uitklaring van uw inboedel garanderen. Ook beschikken wij over een eigen geconditioneerde douane loods op ons adres aan de Markweg 17-19 te Velp.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Zwitserland kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.