Verhuisbedrijf Scandinavië

Verhuisbedrijf Scandinavië

Internationaal verhuisbedrijf Scandinavië: Jacobs Verhuizingen BV

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf die uw internationale verhuizing naar Scandinavië uitvoert? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp aan het goede adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers. Binnen ons familiebedrijf, gelegen bij knooppunt Velperbroek, staan kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel. De service van ons verhuisbedrijf kenmerkt zich door een nauwe betrokkenheid bij het invullen van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren naar en meedenken met de wensen van de klant maken deel uit van onze deskundige houding, kennis en kunde.

Wilt u dus vanuit Nederland naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland of IJsland verhuizen en zoekt u een betrouwbare partner? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV aan het juiste adres. Graag maken wij een afspraak om aan de hand van uw wensen een afspraak in te plannen.

Jacobs Verhuizingen BV: uw verhuisbedrijf Scandinavië

Verhuizen naar Scandinavië wordt alsmaar populairder. Geografisch gezien bestaat Scandinavië uit Noorwegen en Zweden, maar historisch en cultureel gezien bestaat het uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden. Ook IJsland rekent men tot dit deel van Noord-Europa toe. Deze landen zijn perfect als u op zoek bent naar rust, ruimte en een natuurlijkere omgeving om uw kinderen te laten opgroeien.

Bij een emigratie naar een land in Scandinavië komt wel veel kijken. Alles wordt namelijk achtergelaten in Nederland en u begint een nieuw leven in een nieuw land. Naast de daadwerkelijke verhuizing moeten er nog veel zaken worden geregeld. Denkt u hierbij aan het invullen van douanepapieren en de eventuele opslag van uw goederen. Jacobs Verhuizingen BV heeft al vele jaren ervaring met verhuizingen naar het gebied in het Noorden van Europa. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaald of dat er onderweg spullen kwijt raken. Wij dus uw verhuisbedrijf als u naar Scandinavië gaat emigreren!

Verhuisbedrijf Scandinavië

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen naar Scandinavië. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Internationaal verhuizen naar Scandinavië via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw internationale verhuizing in goede handen. We hebben goed betrouwbaar personeel en zorgen da alles goed verloopt. Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.