Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland

Duitsland

Verhuizen naar Duitsland doet u zonder zorgen met Jacobs Verhuizingen & Transport. Er kunnen veel redenen zijn om naar Duitsland te emigreren. Of het nu gaat om een betere baan of om een persoonlijke reden; een verhuizing naar Duitsland brengt heel wat geregel met zich mee. Door het inhuren van een verhuisbedrijf kunt u een heleboel taken naar een professioneel bedrijf delegeren, zodat u zelf alle aandacht kunt richten op andere zaken.

Alhoewel Duitsland ook nog niet helemaal uit de crisis is, is de prognose voor een groeiende economie vele malen positiever vergeleken met Nederland. Dit is terug te zien in de toenemende werkgelegenheid in Duitsland en minder (gedwongen) ontslagen. Echter is het niet alleen de werkgelegenheid die mensen kan laten besluiten om naar Duitsland te verhuizen. Een andere reden kan gevonden worden in de veel lagere huizenprijzen die over de grens gehanteerd worden, net als het levensonderhoud in het algemeen, dat in Duitsland stukken lager ligt dan in Nederland. De toekomstperspectieven zien er vele malen beter uit en dit kan uiteindelijk bepalend zijn voor de keuze om te verhuizen naar Duitsland.

Verhuizen naar Duitsland

Ongeacht of het om een verhuizing net over de grens, helemaal naar het zuiden van Duitsland (Beieren) of het noorden (Berlijn) gaat; een verhuizing brengt veel geregel met zich mee. In eerste instantie moet natuurlijk gezocht worden naar een passende woonruimte. Terug in Nederland moeten zaken afgerond worden en ten slotte moeten de spullen die meegaan ingepakt en verhuisklaar gemaakt worden. Dit vergt niet alleen veel tijd, maar dient op de juiste wijze te gebeuren, zodat alle spullen ongeschonden op het nieuwe adres in Duitsland aankomen.

Omdat vaak op het laatste nippertje nog allemaal zaken geregeld moeten worden en het inpakken van alle huisraad en persoonlijke spullen een groot karwei is, doet u er goed aan een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Een verhuisbedrijf kan niet alleen helpen bij de daadwerkelijke verhuizing, maar al tijdens het inpakken kan het huren van een verhuisbedrijf gunstig zijn. De medewerkers zijn getraind om goederen zodanig te verpakken dat deze onbeschadigd op het nieuwe woonadres aankomen. Daarnaast weten verhuizers de dozen overzichtelijk in te pakken, zodat het uitpakken snel en makkelijk gaat. Sjouwen kunt u gerust overlaten aan het verhuisbedrijf, aangezien zij over geschikt equipment beschikken waardoor zelfs grote huisraad zoals meubelen makkelijker verhuisd kunnen worden.

Jacobs Verhuizingen BV

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf bij emigratie

Emigreren is een grote stap, niet alleen emotioneel en financieel, maar zeker ook op organisatorisch vlak. Een verhuisbedrijf kan op de volgende wijze helpen bij een verhuizing naar Duitsland:

 • Vervoer van huisraad (groot en klein);
 • Inpakken van de mee te nemen spullen;
 • Ter plaatse uitpakken van de spullen;
 • Leveren van benodigde materialen voor het verpakken van de huisraad (verhuisdozen, verhuisdeken, steekwagen, grote rollen plakband). Een verhuisbedrijf kan u veel zaken uit handen nemen.

Daarbij heeft u zelf de keuze uit diverse mogelijkheden: wilt u de gehele verhuizing van inpakken tot uitpakken in handen geven van het verhuisbedrijf of wilt u slechts gebruik maken van geschikt vervoer of benodigde materialen? Natuurlijk worden al uw spullen verzekerd tijdens het inpakken en het transport. In onderling overleg wordt een passende offerte opgesteld, waarna overgegaan wordt tot het uitvoeren van de gewenste verhuizing naar Duitsland. Bent u van plan naar Duitsland te emigreren en ziet u op tegen al het inpakwerk? Of zoekt u een geschikte verhuiswagen waarmee uw goederen veilig en snel naar Duitsland getransporteerd kunnen worden? Zoek dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf en laat ons uw verhuizing naar Duitsland van A tot Z regelen.

Veel succes met uw verhuisplannen!

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere.: München, Berlijn, Ulm, Mannheim, Dresden, Bonn, Stuttgart, Bremen, Leverkusen, Wolfsburg, Dortmund, Dierdorf, Baden-Baden, Oberhausen, Würzburg, Keulen, Essen, Hannover, Leipzig, Nürnberg, Karlsruhe, Freiburg, Aken, Rodgau, Erfurt, Kassel, Darmstadt, Oldenburg, Ingolstadt, Eisenberg, Lubeck, Frankfurt, Heidelberg, Kiel, Lindenfels, Trier, Hamburg, Pommelsbrunn, Paderborn, Flensburg, Rostock, Koblenz, Passau en Duisburg.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp.

Waarom verhuizen naar Duitsland met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Duitsland

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Duitsland. Wij rijden al vanaf de begin jaren negentig op Duitsland. Door mond-tot-mond-reclame verhuizen we nu met grote regelmaat van en naar Duitsland. De internationale verhuiswagens die op Duitsland rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Duitsland.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Duitsland kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Duitsland voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Duitsland naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Duitsland is dit niet van toepassing.