Verhuizen naar Finland

Verhuizen naar Finland

Finland

Verhuizen naar Finland doet u zonder zorgen met Jacobs Verhuizingen & Transport. Finland, het land van de 1.000 meren, uitgerekte landschappen, mooie natuur en Helsinki als centrum van het land. Emigreren naar Finland is een logische, maar ingrijpende keuze, maar er komt veel bij kijken. Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verhuizing? Bij het emigreren naar Finland, moet u een aantal belangrijke zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan het overzetten van uw paspoort, u moet zich inschrijven in Finland, maar ook uitschrijven als Nederlands burger. Laat u voorlichten bij de ambassade van Finland in Den Haag, om verrassingen op het laatste moment te voorkomen.

Vergeet (vooral vanuit financieel oogpunt) niet om al uw lopende abonnementen op te zeggen, inclusief gas water en licht (als u uw woning nog niet heeft verkocht. Verzekeringen in Nederland worden opgezegd, maar u moet nieuwe verzekeringen in Finland afsluiten. Verkoop uw auto tijdig; dit kost vaak meer tijd dan gedacht. Zorg er bovendien voor dat uw kennissen op de hoogte zijn van uw verhuizing. Maar hoe verhuist u al uw spullen?

Verhuizen naar Finland

Zoals u hierboven kunt zien, moet u aan een hoop dingen denken. Maar wat doet u met uw dierbare spullen, die u mee wilt nemen? Het is aan te bevelen om uw verhuizing in samenwerking met een goed aangeschreven verhuisbedrijf te doen. Door de ervaring kan dit bedrijf u vertellen waar u op moet letten en kunnen zij de verhuizing voor u verzorgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u meer tijd heeft voor de andere zaken die u moet regelen, maar u weet ook zeker dat uw verhuizing goed gebeurt.

Verhuizen naar Finland

Wat neemt u mee?

In principe kunt u deze vraag het best zelf beantwoorden. De spullen waarmee u een emotionele band heeft, zoals erfstukken, laat u niet achter. Vaak wordt gedacht dat u met een verhuizing naar het buitenland enkel kleinere goederen mee kunt nemen. Niets is minder waar. Een erkend verhuizer is in staat om praktisch alle spullen mee te nemen. Gehecht aan uw meubelen? Geen probleem, zelfs dit behoort tot de mogelijkheden! Het komt zelfs voor dat emigranten hun complete inboedel laten verhuizen, om zich direct thuis te voelen in Finland.

Veel grote voorwerpen kunnen gewoon mee en vormen geen probleem. Informeer bij uw verhuizer naar de mogelijkheden hierin. Maar ook kleine en waardevolle spullen kunnen goed en veilig vervoerd worden. Ook in dit geval kunt u contact opnemen met uw verhuizer.

Wat maakt een verhuisbedrijf geschikt?

Natuurlijk wilt u dat uw spullen in goede handen zijn. Een goed verhuisbedrijf heeft internationale ervaring, vakkundig personeel en alle transport– en verankeringsmiddelen om uw verhuizing onbezorgd en zonder schade te doen verlopen.

Een verhuizing naar Finland gaat gepaard met een (enkele) reis van ongeveer 2.000 a 3.000 kilometer. Een goede verhuizer kent het belang van bescherming van uw goederen. Vraag vooraf hoe het verhuisbedrijf ervoor zorgt dat uw meubels en waardevolle spullen onbeschadigd aankomen. Spreek goed af hoe de planning verloopt, wanneer uw spullen worden opgehaald en afgeleverd.

In het kort

Emigreren naar Finland is een grote, maar mooie stap. U moet een hoop zaken regelen. De verhuizing is hier één van. Er komt een stuk meer bij kijken dan verhuizen binnen Nederland. Een goed verhuisbedrijf kan u een hoop tijd en zorgen besparen en zorgt ervoor dat uw inboedel veilig, onbeschadigd en tijdig in Finland aankomt.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Helsinki, Vantaa, Turku, Espoo, Pori, Parikkala, Lathi, Rusko, Orimattila, Kerava, Lappeenranta, Rauma, Kouvola, Lohja, Oulu, Litti, Porvoo, Tampere, Nakkila, Mikkeli, Rovaniemi, Nokia, Joensuu, Kuopio, Sipoo, Pornainen, Sastamala, Vaasa, Savonlinna, Hollola, Raasepori, Hausjärvi, Naantali, Huittinen, Forssa, Karstula, Kemi, Salo, Kangasala, Hamina, Loimaa en Kotka.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Finland doet u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Finland met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Finland

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Finland. Ook zijn ze het gewend om op de smallere Finse wegen te rijden. De internationale verhuiswagens die op Finland rijden, zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Finland.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Finland voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Finland naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Finland is dit niet van toepassing.