Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland

Engeland

Verhuizen naar Engeland doet u zorgeloos met Jacobs Verhuizingen & Transport. Voor veel mensen is een bepaald moment in hun leven een soort keerpunt. Het leven heeft dan vaak een bepaalde mate van stabiliteit bereikt op het gebied van relaties, werk, sociaal leven en familie. Deze stabiliteit kan mogelijk zorgen voor een bepaalde mate van sleur. Vaak is dit het moment dat velen vaak fantaseren over de mogelijkheid van emigreren. Na het pensioen, of soms de VUT, wordt deze droom vaak sterker en indien er mogelijkheden bestaan wordt deze droom om te verhuizen naar het buitenland gerealiseerd. Er kan daarbij gekozen worden voor landen dichtbij Nederland, zoals Engeland.

Het is niet zo onmogelijk als het lijkt, verhuizen naar het buitenland. Zeker niet wanneer het land waar u uzelf graag ziet wonen binnen Europa is, of in ieder geval een land is waar u tot op zekere hoogte al bekend mee bent. Bij sommige mensen bestaat er de droom naar Engeland te emigreren. In feite een realiseerbare fantasie en een realistisch plan, indien er genoeg geld en motivatie is om dit plan ook daadwerkelijk te realiseren. Uiteraard zitten er veel haken en ogen aan een verhuizing naar het buitenland, ook bij een land als Engeland. Stelt u zich eens voor dat u uw hele leven naar een ander land moet verhuizen. Aanvankelijk lijkt dit een te grote moeite en daarom al snel niet te realiseren. Echter, wanneer u een geschikt verhuisbedrijf vindt die uw verhuizing in z’n geheel kan ondersteunen, dan is emigreren nog helemaal niet zo’n onrealiseerbaar idee!

Uw verhuizing naar Engeland plannen

Er zijn vele zaken en formaliteiten die u uiteraard moet regelen als u gaat verhuizen naar Engeland en het is prettig als u van te voren genoeg informatie en tips inwint bij ervaringsdeskundigen en informatiedesks. De verhuizing zelf is echter niet het grootste probleem. Er is zeker een verhuisbedrijf te vinden dat u naar wens kan helpen en uw verhuizing makkelijker maakt dan het lijkt. Zo hoeft u er niet als een berg tegen op te zien om uw verhuizing naar bijvoorbeeld Engeland te plannen. Daarnaast zou u zich eens in moeten denken hoe fijn het is als u een droom, zoals verhuizen, daadwerkelijk zou kunnen realiseren.

Als de verhuizing straks succesvol is verlopen, kunt u gaan genieten van de droom die misschien al jarenlang bij u leefde. Het enige wat u hoeft te doen om uw spullen aan de andere kant van de Noordzee te krijgen is een geschikt verhuisbedrijf vinden dat u al te graag van dienst is. Als u eenmaal zo’n verhuisbedrijf gevonden heeft die u spullen in Engeland af kan leveren, kunt u zich zelf eindelijk gaan richten op de zaken die écht van belang zijn. Wanneer uw verhuizing naar een land als Engeland goed georganiseerd wordt, kunt u met zo min mogelijk stress vertrekken en eindelijk gaan genieten van datgene waar u al tijdenlang naar uitkijkt.

Jacobs Verhuizingen BV

Naar Engeland verhuizen

Denkt u zich eens in wat een fijn gevoel het zou geven als u één van uw grote dromen daadwerkelijk doorzet en over enkele jaren trots terug kunt kijken en kunt zeggen: dit heb ik maar mooi gedaan! Zaken die veel tijd, energie en moeite kosten benaderen we vaak nogal angstig of twijfelend. Naar het buitenland verhuizen valt daar zeker onder. Wanneer u naar Engeland verhuist met ondersteuning van een professioneel verhuisbedrijf  worden u veel zorgen uit handen genomen.

Verhuizen naar Engeland is voor ons als thuiskomen. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Engeland een verhuizing te laden of te lossen. Voor een zorgeloze verhuizing naar Engeland, bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk heeft een nieuwe wending genomen na de Brexit. Overweegt u zich te vestigen in een deel van het Verenigd Koninkrijk, waaronder Engeland, om te leven en werken? Vanaf 2021 is een visum verplicht. Of u in aanmerking komt voor een visum voor Engeland hangt af van een specifiek puntensysteem. Meer details over dit systeem zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Veel succes met uw verhuisplannen!

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Birmingham, Liverpool, Mexborough, Bristol, Manchester, Londen, Northampton, York, Luton, Coventry, Bradford, Belper, Evesham, Plymouth, Reading, Nottingham, Walsall, Newcastle, Portsmouth, Waterlooville, Foxfield, St Albans, Sheerness, Ipswich, Peterlee, Yateley, Oxford, Blackpool, Norwich, Durham, Gloucester, Bordon, Shifnal, Alton, Todmorden, Wallasey en Blackburn.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen& Transport in Velp. Verhuizen naar Engeland doet u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Engeland met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Engeland

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in. Wij rijden al jaren op Engeland en hebben daar al vele tevreden klanten heen mogen verhuizen. Ook zijn ze het gewend om op de smallere Engelse wegen te rijden; ook het links rijden is voor ons gewoonte geworden. De internationale verhuiswagens die op Engeland rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Engeland.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Engeland voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Engeland naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Engeland is dit niet van toepassing.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Engeland kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.