Wij regelen al uw douanewerk

Wij regelen al uw douanewerk

Verhuist u naar het buitenland? Wij kunnen u bij Jacobs Verhuizingen BV helpen bij het regelen van al het benodigde douanewerk. Bij een internationale verhuizing kan het namelijk voorkomen dat u verschillende douaneformaliteiten moet regelen. Dit is uiteraard afhankelijk van het land van vertrek en het land van bestemming.

Douaneformulieren

Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld helpen met het invullen van douanedocumenten en het aanvragen van vergunningen. Ook kunnen wij u informeren over de specifieke douaneregels en -vereisten van het land van bestemming, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan voor of na uw internationale verhuizing.

Extra kosten

Het is wél belangrijk om te weten dat het regelen van douanewerk extra kosten met zich mee kan brengen. Dit kan onder andere komen door douanerechten en importbelastingen die betaald moeten worden in het andere land. Wij kunnen u helpen bij het berekenen van deze kosten en zorgen dat ze op de juiste manier worden betaald.

Contact opnemen

Kortom, als u internationaal gaat verhuizen is het verstandig om een verhuisbedrijf met ervaring in internationale verhuizingen in te schakelen. Wij kunnen u helpen bij het regelen van al het douanewerk en ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt. Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wij regelen al uw douanewerk

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.