Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk

Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk doet u zonder zorgen met Jacobs Verhuizingen & Transport. Frankrijk. Glooiende, zonbeschenen heuvels met wijnranken, kleine dorpjes waar het leven stil lijkt te hebben gestaan, huizen met grote, betaalbare stukken grond. Dorpjes, waar je op een lome zomeravond in de schaduw van een grote boom op het dorpsplein een glaasje Pastis zit te drinken terwijl de dorpsbewoners petanque (jeu de boules) spelen. Dromen we allemaal niet vroeg of laat van een huisje in dat prachtige land?

Je hoeft alleen maar regelmatig naar het Nederlandse weerbericht te luisteren om het te begrijpen: wisselend bewolkt, hier en daar een bui, temperaturen iets lager dan normaal. Lang niet altijd blijft het bij dromen, want ieder jaar zetten drie- tot vierduizend landgenoten daadwerkelijk de stap: zij emigreren naar Frankrijk. Na België en Duitsland is Frankrijk een populaire emigratiebestemming, bij de wat oudere emigrant (de 55-plussers) staat Frankrijk zelfs op de eerste plaats. De cijfers voor België en Duitsland worden nog enigszins beïnvloed door Nederlanders die vanwege economische voordelen vlak over de grens gaan wonen. Met andere woorden: Frankrijk is een bijzonder geliefd emigratieland.

Veel praktische zaken regelen

Hoe fantastisch het vooruitzicht ook is om naar Frankrijk te emigreren, er moet een hoop werk verzet worden eer u ’s ochtends wakker wordt en bij de plaatselijke boulanger verse croissants kunt kopen. Emigreren namelijk is heel wat meer dan verhuizen van woonplaats A naar woonplaats B. U gaat naar een land met een andere taal en cultuur, een land waar andere tradities en sociale gewoontes zijn, waar andere regels gelden.

U moet een heleboel praktische zaken regelen: de taal leren, voorzieningen regelen voor uw nieuwe woning (licht, gas, water, stoffering), op zoek naar een nieuwe huisarts en tandarts, een nieuwe school voor de kinderen, financiële en administratieve zaken regelen en last but not least: verhuizen. Gelukkig zijn er tal van nuttige en informatie websites die van pas komen bij het avontuur dat emigreren is.

Verhuizen naar Frankrijk

Verstandig om verhuizing uit te besteden

De verhuizing naar Frankrijk is een hele onderneming. Ongemerkt verzamelen we in de loop der tijd heel wat spullen en alles wat u mee wilt nemen moet niet alleen zorgvuldig worden ingepakt, maar ook vakkundig worden ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe woonplaats om daar weer uitgeladen en uitgepakt te worden.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen dat zelf te doen, maar zeker als u gaat emigreren is het aan te raden om de omvangrijke klus die een verhuizing nu eenmaal is aan een verhuisbedrijf uit te besteden. U heeft immers al meer dan genoeg dingen aan uw hoofd en nog afgezien van alle praktische voordelen die het inschakelen van een verhuisbedrijf biedt, is het onverstandig om in de hectische tijd rondom het emigreren een lange, vermoeiende autorit naar uw nieuwe woonplaats te maken.

Verhuisbedrijf dat de weg weet in Frankrijk

Een goede voorbereiding bespaart u een hoop ellende. Laat daarom tijdig een offerte maken door een verhuisbedrijf dat ervaring heeft met internationale verhuizingen. Een verhuisbedrijf, dat de weg weet in Frankrijk en ervoor zorgt dat uw kostbare spullen op vakkundige wijze op het gewenste tijdstip naar uw nieuwe huis worden vervoerd.

Als dan na het verzetten van veel werk uw hele hebben en houwen in het huis van uw dromen staat kan uw nieuwe leven in Frankrijk beginnen en bent u één van die mensen, waar uw voormalige landgenoten op een koude, regenachtige zomerdag over dromen. Wonen in Frankrijk, wie wil dat nou niet?

Verhuizen naar Frankrijk!

Voor een zorgeloze verhuizing naar Frankrijk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gewend om in Frankrijk een verhuizing te laden of te lossen.

We verhuizen regelmatig naar en vanuit onder andere: Montpellier, Nice, Massy, Parijs, Toulon, Marseille, Bordeaux, Metz, Lille, Belfort, Cancon, Valance, Gaillac, Calais, Perpignan, Nancy, Grenoble, Nantes, Toulouse, Lyon, Nemours, Rennes, Rouen, Macon, Guipy, Chaumont, Straatsburg, le Mans, Annecy, Plomelin, Mulhouse, Saint-Tropez, Blois, Limoges, Saint-Claude, Auxerre, Le Havre, Caen, Brest, Angers, Orange, Sens, Nevers, Meaux, Briey, Armissan en Bourges.

U zult versteld staan van de kwaliteit en service van Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp. Verhuizen naar Frankrijk doet u dus via de specialist.

Waarom verhuizen naar Frankrijk met Jacobs Verhuizingen & Transport?

 • Frankrijk

  Onze verhuizers zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Frankrijk. Of u nu naar de Franse kust verhuisd, de Franse Alpen of naar de Dordogne; dit is voor ons zeer bekend terrein. Wij rijden al jaren lang op Frankrijk. Door mond-tot-mond-reclame verhuizen we nu met grote regelmaat van en naar Frankrijk. De internationale verhuiswagens die op Frankrijk rijden zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Speciaal voor het winterseizoen zijn ze voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en een standkachel.

 • Persoonlijke begeleiding

  Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Frankrijk.

 • Vriendelijk en deskundig personeel

  Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij hebben allemaal diverse verhuisopleidingen genoten.

 • Uniek

  Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt uw inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel in Frankrijk voor u uit en zetten uw meubelen op de door u gewenste plaatsen weer neer. Wanneer u vanuit Frankrijk naar Nederland verhuist, dan werken wij uiteraard op dezelfde wijze.

 • Douane

  Wij hebben kennis van alle douane formaliteiten, welke nodig zijn voor verhuizingen buiten de EU. Voor verhuizingen van en naar Frankrijk is dit niet van toepassing.

 • Familiebedrijf

  Wij zijn een familiebedrijf. Onze kracht is dat wij hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service vast kunnen houden. Door korte beleidslijnen kunnen wij bij plotseling wijzigende omstandigheden snel schakelen.

  Benieuwd wat verhuizen naar Frankrijk kost? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.