Verhuisbedrijf Scandinavië

Verhuisbedrijf Scandinavië

Internationaal verhuisbedrijf Scandinavië: Jacobs Verhuizingen BV

Heeft u plannen om te verhuizen naar Scandinavië? Dan wilt u natuurlijk dat uw spullen met de grootste zorg naar uw nieuwe woning vervoerd worden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar én goedkoop verhuisbedrijf? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen in Velp, nabij Arnhem, aan het juiste adres. Buitenlandse verhuizingen zijn namelijk onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Waarom u ons inschakelt? Omdat verhuizingen voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het verhuizen naar Scandinavië. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Al ons personeel is speciaal geschoold in buitenlands verhuizen. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten.

Uw verhuizing naar Scandinavië in goede handen

Jacobs Verhuizingen is een familiebedrijf dat zich richt op internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook voor uw verhuizing naar Scandinavië staan wij voor u klaar! Verhuizen naar Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden is een specialisme van ons bedrijf.

Wij verhuizen niet alleen, maar helpen u desgewenst ook met het inpakken van uw spullen en het (gedeeltelijk) ontruimen van uw woning. We hebben goed betrouwbaar personeel en zorgen da alles goed verloopt. Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

Verhuisbedrijf Scandinavië

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen naar Scandinavië. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Verhuizen naar Scandinavië via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw verhuizing naar het buitenland in goede handen. Wij maken gebruik van verhuisadviseurs. Zij begeleiden u persoonlijk tijdens uw internationale verhuizing naar Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verhuisstress uit handen wordt genomen.