Emigreren naar Denemarken

Emigreren naar Denemarken

Uw betrouwbare en professionele partner

Emigreren naar Denemarken? Familiebedrijf Jacobs Verhuizingen BV is hierin uw betrouwbare en professionele partner. Het land heeft veel te bieden voor mensen die willen gaan genieten van lekker eten, mooie natuur en een ontspannen sfeer. Het betekent verhuizen naar een landschap met glooiende heuvels, valleien, bossen en heide. Emigreren naar een land met een 7300 kilometer lange kustlijn met vele fjorden, baaien en zandstranden en verhuizen naar een land met een rijke geschiedenis en cultuur. Als u wilt emigreren naar dit Scandinavische land zult u gaan profiteren van een gematigd klimaat met milde en winderige winters, koele zomers en van de hoge kwaliteit van leven. In feite verhuist u naar één van de gelukkigste landen ter wereld.  Het land omvat niet alleen het schiereiland Jutland, maar ook een aantal grote eilanden. Of u nu wilt verhuizen naar Kopenhagen, Odense of naar het noordelijke deel van Jutland; ons bedrijf heeft de internationale middelen en de expertise om de verhuizing naar uw individuele behoeften en wensen aan te passen. Verhuizen naar Denemarken doet u dus via de erkende verhuizer, namelijk Jacobs Verhuizingen BV.

Emigreren via Jacobs Verhuizingen BV

Een verhuizing naar Denemarken is een verhuizing naar een klein land net ten noorden van Duitsland, gelegen tussen de Oostzee en de Noordzee. Het land omvat niet alleen het schiereiland Jutland, maar ook een aantal grote eilanden genaamd Sjaelland, Fyn, en Bornholm. Met een grootte van ongeveer 43.000 km ² en een bevolking van meer dan 5,5 miljoen mensen, is Denemarken het kleinste, maar ook het meest dichtbevolkte land in Scandinavië. Zo’n verhuizing vereist een goede organisatie en planning. En wij weten als geen ander wat daarbij komt kijken. Wij rijden al vanaf de begin jaren negentig op het land. We hebben in die tijd veel Nederlandse boeren naar Denemarken mogen verhuizen. En nu verhuizen we nog steeds veel mensen richting het land. Dit doen wij niet alleen in de zomer, maar het hele jaar. Dus ook in winterse omstandigheden. De internationale verhuiswagens die op het land rijden, zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Op deze manier kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. En mocht u tijdelijke opslag nodig hebben, dan is dit mogelijk in onze geconditioneerde opslagloods.

Emigreren naar Denemarken

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen bij het verhuizen naar Denemarken:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Scherpe prijs
  • Eigen douaneloods

Ik regel mijn verhuizing naar Denemarken bij de specialist

Bespaar geld op de kosten van een verhuizing naar Denemarken en regel de verhuizing via ons. Emigreren naar Denemarken is namelijk zeer gemakkelijk! Wij zorgen voor een betrouwbare verpakking, verzending en levering van uw inboedel en andere items naar dit land. Internationale verhuizingen vereisen speciale expertise en wij kunnen die aan u leveren. Ons bedrijf kan u helpen om stress te voorkomen voor het verhuizen naar Denemarken. Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring met verhuizingen naar Denemarken en kunnen het emigreren voor u dus zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk maken. Maakt u zich geen zorgen over douane, grenzen en bureaucratie. We hebben het al eerder gedaan en kunnen dit allemaal voor u regelen. Wij kunnen u hierin voorzien van advies.