Zorgeloos verhuizen naar Scandinavië

Zorgeloos verhuizen naar Scandinavië

Zorgeloos verhuizen naar ScandinaviëBent uZorgeloos verhuizen naar Scandinavië van plan om op korte termijn naar Scandinavië te verhuizen? Jacobs Verhuizingen BV is de specialist op het gebied van uw emigratie naar Scandinavië. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Op die manier kunt u zorgeloos naar het land van uw dromen verhuizen.

Internationaal verhuizen

Ook bestemmingen die niet per vrachtwagen te bereiken zijn, zijn voor ons bedrijf geen probleem. Hiervoor worden uw bezittingen door ons vakkundig overzees verpakt en in containers geladen. In het land van bestemming zorgen wij ervoor dat uw bezittingen weer netjes bij uw nieuwe woning worden afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland van begin tot eind goed wordt verzorgd.

Aangepaste verhuiswagens

Wij rijden niet alleen in de zomer, maar in feite het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. Ideaal voor een emigratie naar het ‘winterse’ Scandinavië. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

Neem contact op

Bij ons is uw verhuizing naar Scandinavië, mede door onze jarenlange expertise, dus in vertrouwde handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.