Emigreren

Emigreren

Vanuit Nederland emigreren?

Emigreren vanuit Nederland? Deze internationale verhuizing regelt u via Jacobs Verhuizingen BV. Onze medewerkers verpakken vakkundig complete inboedels en leveren deze af op de gewenste plaats van bestemming. Verhuizen naar het buitenland vereist een goede organisatie en planning. Familiebedrijf Jacobs Verhuizingen BV verhuist niet alleen in Europe, maar ook ver daarbuiten zoals Amerika en Australië. Zo verzorgen wij regelmatig complete verhuizingen, maar ook kleine zendingen die in een groupage container of zeecontainer worden verscheept. Ook verzorgen wij daar dan de inklaring van de inboedel in het betreffende land. De Europese verhuizingen gaan wel over de weg. Vakkundig emigreren doet u dus via onze specialisten.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Vakkundig emigreren
Emigreren

Emigreren via Jacobs Verhuizingen BV

Indien u gaat emigreren naar het buitenland is Jacobs Verhuizingen BV uw partner. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland van begin tot eind goed wordt verzorgd. Ook bestemmingen die niet per vrachtwagen te bereiken zijn, zijn voor ons bedrijf geen probleem. Hiervoor worden uw bezittingen door ons vakkundig overzees verpakt en in containers geladen. In het land van bestemming zorgen wij ervoor dat uw bezittingen weer netjes bij uw nieuwe woning worden afgeleverd. Indien u buiten de EU verhuist, zorgen wij ervoor dat alle douaneformaliteiten goed verlopen zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij doen er alles aan om een internationale verhuizing zo eenvoudig en prettig mogelijk voor u te maken, waarbij wij alle formaliteiten uit handen nemen.

Ik regel mijn emigratie bij de specialist

Indien u straks tijdelijke opslag nodig hebt, dan kunt u gebruik maken van onze geconditioneerde opslagloods. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een track & trace systeem. Zo kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor internationaal verhuizen. Wij nemen al uw wensen en eisen met u door en zullen een passend verhuisplan toesturen.