Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Naar het buitenland verhuizen met Jacobs Verhuizingen BV

Gaat u binnenkort verhuizen naar het buitenland? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf. Een emigratie is namelijk niet niks, en het is van groot belang dat uw inboedel veilig van A naar B wordt gebracht. Bij Jacobs Verhuizingen, uw Erkende Verhuizer, zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen naar het buitenland kunt verhuizen. Wij zijn als erkend verhuisbedrijf namelijk gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Of u nu binnen of buiten Europa verhuist: ons team van specialisten staat graag voor u klaar! Zo verzorgen wij ook met regelmaat succesvolle overzee verhuizingen. Gaat u dus verhuizen naar het buitenland, bijvoorbeeld naar Duitsland, Denemarken, England, Frankrijk, Italië, Scandinavië of een andere plek in de wereld? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen aan het juiste adres!

Een verhuisbedrijf met passie

Jacobs Verhuizingen regelt al jarenlang verhuizingen naar het buitenland. Wij werken hierin hecht samen, en hierin merkt u dat wij een echt familiebedrijf zijn. Klanten ervaren ons als betrouwbaar en solide, en daar zijn wij trots op. Daarnaast kenmerken wij ons door maatschappelijk gericht en duurzaam te werken. Onze mensen zijn goed opgeleid, en worden regelmatig bijgeschoold op verschillende gebieden zoals Art handler en/of Handyman. Samen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, en dit doen wij met plezier. Een verhuisklus is voor ons niet zomaar een klus, maar een project dat wij met beide handen aanpakken.

Verhuizen naar het buitenland

Alles geregeld bij verhuizen naar het buitenland

Wij snappen als geen ander dat er veel komt kijken bij een verhuizing naar het buitenland. Wellicht verhuist u met een heel gezin, of neemt u huisdieren mee. Wat uw situatie ook is, wij denken graag met u mee. Zo verzorgen wij ook extra veilige kunsttransport, voor uw waardevolle en/of breekbare spullen. Deze worden met veel zorg verpakt en vervoerd naar de nieuwe locatie. Ook hiervoor is ons personeel speciaal geschoold. Wij zijn voorzien van de beste technieken en materiaalkeuze om uw waardevolle spullen veilig te vervoeren. Ook wanneer uw woning lastiger bereikbaar is, bijvoorbeeld boven in een flat, zorgen wij ervoor dat uw inboedel veilig in uw nieuwe huis in het buitenland komt te staan! Hiervoor kunnen we namelijk onze elektrische verhuisliften inzetten.

Alle formaliteiten met betrekking tot de douane geregeld

Maar naast het vervoeren van uw inboedel bij een verhuizing naar het buitenland, verzorgen wij tevens veel zaken die wij u uit handen kunnen nemen. Zo regelen wij papieren met de douane indien dat noodzakelijk is. Bepaalde zaken dient u echt zelf op te pakken in verband met regelgeving, maar zodra het kan nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u zich richten op andere zaken, bijvoorbeeld het leren van ene nieuwe taal of een nieuwe baan zoeken in het land van bestemming.

Gaat u dus verhuizen naar het buitenland en zoekt u een betrouwbaar en kundig verhuisbedrijf? Dan staan wij bij Jacobs Verhuizingen en Transport graag voor u klaar! Neem gerust eens contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland zo soepel mogelijk verloopt!