Internationale verhuizing naar Scandinavië

Internationale verhuizing naar Scandinavië

Internationale verhuizing naar Scandinavië met Jacobs Verhuizingen BV

Internationaal verhuizing naar Scandinavië regelt u via Jacobs Verhuizingen BV in Velp. Naast de verhuizingen in eigen land is dit een specialisme van ons bedrijf. Zowel kleine bedrijven als complete inboedels worden onze medewerkers vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Waar ook ter wereld. Zo verzorgen wij regelmatig complete verhuizingen, maar ook kleine zendingen die in een groupage container worden verscheept. Dit doen wij onder meer naar Amerika, Canada, Australië en de Verenigde Emiraten. Ook verzorgen wij daar dan de inklaring van de inboedel in het betreffende land. Familiebedrijf Jacobs Verhuizingen BV verhuist al jaren naar diverse landen en weet als geen ander wat hierbij komt kijken. Internationaal verhuizen doet u dus via ons.

Jacobs Verhuizingen BV: uw internationale verhuisbedrijf

Emigreren naar Scandinavië wordt alsmaar populairder. Geografisch gezien bestaat Scandinavië uit Noorwegen en Zweden, maar historisch en cultureel gezien bestaat het uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden. Deze landen zijn perfect als u op zoek bent naar rust, ruimte en een natuurlijkere omgeving om uw kinderen te laten opgroeien.

Bij een emigratie naar een land in Scandinavië komt veel kijken. Alles wordt namelijk achtergelaten en u begint een nieuw leven in een nieuw land. Naast de daadwerkelijke verhuizing moeten er nog veel zaken worden geregeld. Denkt u hierbij aan het invullen van douanepapieren en de eventuele opslag van uw goederen. Jacobs Verhuizingen BV heeft al vele jaren ervaring met verhuizingen naar het gebied in het Noorden van Europa. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaald of dat er onderweg spullen kwijt raken.

Wij dus uw verhuisbedrijf als u naar Scandinavië gaat emigreren!

Internationaal verhuizen

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen naar Scandinavië. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Persoonlijke hulp bij uw emigratie
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Internationaal verhuizen naar Scandinavië via Jacobs Verhuizingen

Bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw internationale verhuizing in goede handen. We hebben goed betrouwbaar personeel en zorgen da alles goed verloopt. Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.