Verhuizers

Verhuizers

Verhuizers van Jacobs Verhuizingen

Bent u op zoek naar verhuizers in uw directe regio? Wij van Jacobs Verhuizingen BV in Velp staan graag voor u klaar om uw verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Onze organisatie kenmerkt zich door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een groot en sociaal verantwoordelijkheidsgevoel.
Wij willen een betrouwbare partner zijn en hoge kwaliteit leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten in het binnen- en buitenland: betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam. We hebben de beschikking over een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel die luistert naar uw vragen en wensen. Daardoor kunnen wij de beste dienstverlening aanbieden. Verhuizen in de regio doet u dus via Jacobs Verhuizingen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Jacobs Verhuizingen BV: voor uw verhuizingen van en naar Velp

Heeft u verhuisplannen? Dan is Jacobs Verhuizingen uw verhuispartner. Nationale en internationale verhuizingen zijn namelijk onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Waarom u ons inschakelt? Omdat verhuizingen voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het verhuizen naar het binnen- en buitenland. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal.

Al ons personeel is speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke speerpunten van onze organisatie. Een uitstekende werkrelatie en klanttevredenheid zijn onontbeerlijk voor een goede samenwerking. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Verhuizers

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen. Bij ons kunt u rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in verhuizingen
  • Erkende verhuisspecialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Opslag mogelijk

Uw verhuizing regelt u bij Jacobs Verhuizingen

Gaat u dus verhuizen en zoekt u daarvoor een betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio? Dan staat Jacobs Verhuizingen & Transport graag voor u klaar. Wij bieden de grootste zorg voor uw inboedel en ontnemen u graag zorgen waar gewenst. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij verzorgen deze graag voor u!