Tips voor stressvrij verhuizen

Tips voor stressvrij verhuizen

Stressvrij verhuizen

Verhuizen kan erg stressvol zijn zijn als u geen goede planning heeft. Een goede voorbereiding is onwijs belangrijk. Alleen op welke manier kunt u uw verhuizing vlekkeloos en zonder stress laten verlopen? Lees onze tips.

Begin op tijd met inpakken

Als u ruim op tijd begint met inpakken, dan kunt u makkelijker het overzicht behouden. Dan hebben we het niet over een aantal dagen, maar zelfs een maand van tevoren. U kunt voor uzelf alle spullen waarvan u zeker weet dat u die de komende maand nog gaat gebruiken apart houden. Op deze manier kunt u alles goed bij elkaar sorteren en geeft u uzelf de ruimte om alles rustig te kunnen inpakken.

Heel goed labelen

Tijdens het inpakken is het belangrijk om alle dozen te labelen. Dit kunt u doen met stickers, labels of schilderstape om het leesbaarder te maken. Dan schrijft u op in welke ruimte de doos moet komen te staan en op die manier weet iedereen precies waar alles heen moet. Daarnaast kunt u nog opschrijven of de doos zwaar is of dat er breekbare spullen in zitten. Tijdens de dag zelf is het ook nog handig om op iedere kamerdeur een papiertje met het nummer van de doos te plakken. Om te voorkomen dat de verhuisdozen op een verkeerde plek in huis staan en u weer alles aan het verhuizen bent.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het goed verhuizen van uw spullen? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst bij uw verhuizing.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.