De redenen om te kiezen voor een Erkende Verhuizer

De redenen om te kiezen voor een Erkende Verhuizer

U wilt toch ook graag verantwoord verhuizen naar uw nieuwe plek van bestemming? Jacobs Verhuizingen BV voldoet aan de kwaliteitsstandaard van branchekeurmerk Erkende Verhuizers en dat biedt u een hoop voordelen om verantwoord te verhuizen met uw inboedel.

Kwaliteitseisen

Erkende Verhuizers voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

Garanties

Als Erkende Verhuizers kunt u bij ons vertrouwen op de volgende garanties: heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer,  een Garantiecertificaat Erkende Verhuizer voor uw binnenlandse inboedelverhuizing, het zo CO2-neutraal mogelijk verhuizen en het recht om gebruikte maken van de Geschillencommissie Verhuizen.

Informatie

Zo heeft u de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu. Wilt u meer weten over deze kwaliteitseisen en de garanties? Of heeft u verhuisplannen en wilt u uw nationale of internationale verhuizing door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

De redenen om te kiezen voor een Erkende Verhuizer

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.