Verhuizen we in 2023 nog evenveel als dit jaar?

Verhuizen we in 2023 nog evenveel als dit jaar?

Op dit moment wordt de wereld geteisterd door grote problemen: na corona is er nu oorlog in Oost-Europe. Mede door deze factoren is de huizenmarkt en dus ook de verhuismarkt aan het veranderen. Waar er de afgelopen jaren nog een enorme vraag naar woningen was en er flink werd overboden, zien we dit jaar al dat deze laatste trend is afgenomen. Dus ook de verhuizingen. Wat betekent dit voor 2023?

Meer aanbod

De vraag naar woningen neemt dus iets af waardoor de prijzen van de woningen ook zullen zakken. Daarnaast heeft de overheid aangekondigd dat er meer huizen in Nederland gebouwd gaan worden. Meer aanbod op de markt dus. En wellicht meer verhuizingen. Voor een aantal mensen zal de huidige situatie als muziek in de oren klinken. Het verlaten van de huidige woning voor een groter huis met meer opties is dan ook een voor de hand liggend scenario.

Meer verhuizingen

Onze verwachting is dat er dus meer verhuizingen gaan plaatsvinden in 2023. Wanneer u besluit te gaan verhuizen, is de eerste vraag of u alles zelf gaat doen of laat uitbesteden bij een professioneel verhuisbedrijf. Als u zeker wilt weten dat uw waardevolle spullen veilig naar de nieuwe bestemming wordt gebracht én alles netjes gedemonteerd en gemonteerd wordt, is het aan te raden om contact met ons op te nemen.

Verhuizen we in 2023 nog evenveel als dit jaar?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.