Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers

Wij zijn uw erkende verhuizer

U wilt toch ook graag verantwoord verhuizen naar uw nieuwe plek van bestemming? Jacobs Verhuizingen BV voldoet aan de kwaliteitsstandaard van branchekeurmerk Erkende Verhuizers en dat biedt u een hoop voordelen om verantwoord te verhuizen met uw inboedel. Erkende Verhuizers voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

Ons verhuisbedrijf richt zich op zowel nationale als internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit en een groot en sociaal verantwoordelijkheidsgevoel. Wij willen heel graag uw partner zijn en de beste service leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam.

Jacobs Verhuizingen BV: uw Erkende Verhuizers

Als Erkende Verhuizers kunt u bij ons vertrouwen op de volgende garanties: heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer, een Garantiecertificaat Erkende Verhuizer voor uw binnenlandse inboedelverhuizing, het zo CO2-neutraal mogelijk verhuizen en het recht om gebruikte maken van de Geschillencommissie Verhuizen.
Zo heeft u de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Wilt u meer weten over deze kwaliteitseisen en de garanties? Of heeft u verhuisplannen en wilt u uw nationale of internationale verhuizing door ons laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Erkende Verhuizers

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen. Bij ons kunt u rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende Verhuizer
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een eigen douaneloods
  • Iedere klus is maatwerk

Uw verhuizing regelt u bij Jacobs Verhuizingen

Gaat u dus verhuizen zoekt u daarvoor een betrouwbaar verhuisbedrijf ? Dan staat Jacobs Verhuizingen BV in Velp graag voor u klaar. Wij zijn uw Erkende Verhuizers en bieden de grootste zorg voor uw inboedel en ontnemen u graag zorgen waar u ook maar wenst. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neem contact op of vraag een offerte aan.