Jacobs: een erkend verhuisbedrijf

Jacobs: een erkend verhuisbedrijf

Erkend verhuisbedrijf JacobsBent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf voor uw verhuizing binnen of buiten Nederland? Dan is Jacobs Verhuizingen & Transport uw partner. Nationale en internationale verhuizingen zijn onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons team vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Specialist in verhuizingen, transport én opslag

Verhuizen doet u niet elke dag. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Jacobs Verhuizingen BV is gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van diverse hoezen en speciale koffers. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften. U kunt onze professionele verhuizers inschakelen voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook voor internationale verhuizingen. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven.

Neem contact op voor onze mogelijkheden

Jacobs Verhuizingen regelt uw verhuizing dus van A tot Z. Ook voor de opslag van uw spullen zijn wij uw partner. Heeft u vragen over transport binnen of Nederland, of wilt u graag wat meer informatie over ons erkend verhuisbedrijf? Bekijk dan onze mogelijkheden op deze website of neem vrijblijvend contact op. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.