Tips om efficiënt te laten verhuizen

Tips om efficiënt te laten verhuizen

Efficiënt verhuizen lijkt op het eerste oog niet moeilijk, maar in de praktijk is het vaak toch anders. Veel mensen beginnen aan een verhuizing zonder een concrete planning en dat zorgt er voor dat veel kostbare tijd verloren gaat. Wij geven graag wat tips zodat de verhuizing efficiënter verloopt.

Goede voorbereiding

Efficiënt verhuizen valt of staat met een goede voorbereiding. Bedenk van tevoren goed hoeveel tijd en wat u precies nodig heeft en of u nog extra hulp kunt gebruiken. De dag van verhuizen moet echt in het teken staan van het verplaatsen van uw eigendommen van A naar B. Alles voor die verhuizing moet dus geregeld zijn, klaarstaan of ingepakt. Alleen daarmee kunt u een verhuizing in tijdsduur beperken.

Checklist gebruiken

Verhuizen brengt over het algemeen steeds de nodige stress en problemen met zich mee. Om dit te voorkomen en de verhuizing efficiënt te laten verlopen, hebben wij een checklist opgesteld. Enkel door het opstellen van een echt gedetailleerde checklist is het mogelijk om efficiënt verhuizen te garanderen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen die u tijdens de verhuisdag gaan helpen.

Expert inschakelen

Het beste wat u kunt doen als u zo efficiënt mogelijk wilt verhuizen, is het overlaten aan verhuizers. Erkende Verhuizers, zoals Jacobs Verhuizingen BV, zijn gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen (groot en klein). Wij maken bijvoorbeeld gebruik van diverse hoezen en speciale koffers. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften.

Meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen aan Jacobs Verhuizingen BV in Velp? Wilt u meer weten over onze tips? Of wilt u een afspraak maken om een verhuizing of transport door te nemen? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord voor een passend advies.

Tips om efficiënt te laten verhuizen

 

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.