Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren bij Jacobs Verhuizingen BV

Opslagruimte huren? Opslag tijdens uw verhuizing is erg praktisch en maakt het verhuizen eenvoudiger. Zeker als u bijvoorbeeld nog op zoek bent naar uw droomhuis of omdat er nog veel geklust moet worden in uw nieuwe thuis. In zulke gevallen kunt u gebruik maken van onze tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Velp. Bij ons kunt u terecht voor meubelopslag, archiefopslag, kunstopslag en inboedelopslag.

Uw kostbare eigendommen bewaren wij voor u in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen.
Wilt u meer weten over onze opslagmogelijkheden in de regio Velp? Of wilt u direct uw materialen opslaan in onze douaneloods? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor de Jacobs Self Storage.

Jacobs Verhuizingen BV: voor het huren van opslagruimte

Maar niet alleen voor particulieren bieden wij opslagmogelijkheden, ook voor zakelijke relaties bieden wij opslagruimtes. Heeft u bijvoorbeeld opslagruimte nodig voor uw archieven, extra voorraden, promotie- en foldermateriaal, kantoormeubilair en overtollig IT-apparatuur? De Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft in Velp, nabij Arnhem, en omgeving.

Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage in Velp u eenvoudig extra ruimte zonder stress. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden.

Kortom, alles wat u momenteel in de weg staat bergt u snel en veilig op bij Jacobs Verhuizingen BV in Velp. Vraag direct een offerte aan of informeer bij naar de mogelijkheden.

Opslagruimte huren

De voordelen van Jacobs Verhuizingen & Transport

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen en daarvoor opslagruimte nodig heeft. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eigen opslagruimte in de regio Arnhem

Spullen opslaan in onze opslagruimte

Wilt u dus opslagruimte huren? Dan bent u bij Jacobs Self Storage in Velp aan het juiste adres. Wij bieden voordelige, hoogwaardige opslagruimte voor al uw spullen of zelfs uw complete inboedel. Jacobs Verhuizingen & Transport biedt u écht de ideale oplossing voor tijdelijke of permanente opslag. En dat dus voor een zeer scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.