Opslag huren

Opslag huren

Opslag huren bij Jacobs Verhuizingen BV

Opslag huren? Inboedel dat u tijdelijk niet gebruikt, kan thuis of het werk behoorlijk in de weg staan. In veel gevallen nemen mensen dit voor lief. Maar toch is het vaak handiger om extra opslagruimte te huren. Het opslaan van meubelen, huisraad, archieven, kluizen of apparaten liggen dan voor de hand. Bij Jacobs Verhuizingen BV kunt u uw inboedel voor een korte of lange tijd opslaan in onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. De afgesloten opslagcontainers zijn alleen bestemd voor uw eigendommen. Zo heeft u er geen last van en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw inboedel. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen. Opslag huren doet u dus bij Jacobs Verhuizingen BV.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk
Opslag huren

Opslag huren via Jacobs Verhuizingen BV

Bij Jacobs Verhuizingen BV hebben we de beschikking over de Jacobs Self Storage. Deze ruimte biedt de ideale oplossing voor particulieren en bedrijven die meer ruimte voor zijn of haar bezittingen nodig hebben. De huurperiode van de opslagruimte kunt u bij ons zelf bepalen. Wij hebben mogelijkheden voor meubelopslag, archiefopslag, kunstopslag en inboedelopslag. Tijdelijke opslag van inboedel is een specialisatie van ons transportbedrijf. Onze opslaglocatie is klimaat geconditioneerd. Hierbij houden we rekening met de vochtigheid. Dit is van belang voor het behoud van uw goederen. Onze storage faciliteit beantwoordt aan uw individuele opslagbehoefte wat betreft de veiligheid, netheid van de ruimte en de toegangsmogelijkheden. Er zijn opslagruimten in verschillende maten zodat u altijd de juiste ruimte kunt huren.

Ik regel mijn opslagruimte bij de specialist

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat u tijdelijk of permanent een opslagruimte nodig heeft. Zo’n opslagruimte kunt u huren bij Jacobs Verhuizingen BV. Door gebruik te maken van Jacobs Self Storage kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- en/of werkomgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op voor de mogelijkheden.