Opslag in douaneloods

Opslag in douaneloods

Opslag in douaneloods bij Jacobs Verhuizingen BV

Opslag in douaneloods nodig? Jacobs Verhuizingen & Transport heeft een eigen douane loods in onze warehouse in Velp. Hierdoor kunnen wij klanten die van buiten de EU terug naar de EU verhuizen nog beter van dienst zijn. Wij hebben alle bevoegdheden om uw goederen communautair te maken. Dit is het invoeren van goederen van buiten de Europese Unie (EU) die onder douanetoezicht staan. Er zitten een aantal voordelen om deze goederen op te slaan in douane-entrepot. Denkt u bijvoorbeeld aan een verzegelde opslagplaats. Zo hoeft u geen invoerrechten te betalen. Wanneer u de goederen worden gebruikt voor weder export buiten de EU, voorkomt u dat helemaal. Zodra de goederen het douane-entrepot gaan verlaten, worden de invoerrechten geheven. Opslag in douaneloods regelt u dus bij ons.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen & Transport heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en-opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Wij zorgen altijd voor de correcte afhandeling.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Communautaire bevoegdheid
  • Nergens hetzelfde goedkoper
Opslag in douaneloods

Opslag in douaneloods bij Jacobs Verhuizingen BV

Uw eigendommen van buiten de EU tijdelijk opslaan? Jacobs Verhuizingen & Transport biedt de ideale oplossing met een eigen douaneloods. Wij hebben mogelijkheden voor de volgende soorten opslag: meubels, archieven, kunst en inboedel. Wij bewaren uw persoonlijke spullen in onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. De douane loods biedt tijdelijke of permanente oplossingen voor iedereen die meer opslagruimte heeft. Daarnaast regelen wij uiteraard alle douane formaliteiten en administratieve afhandeling. Tevens organiseren wij de op- en overslag vanuit onze ruime op- en overslagcapaciteit. Indien u dus tijdelijk spullen van buiten de EU wilt opslaan in onze douaneloods, zijn er voldoende mogelijkheden.

Ik regel de opslag van mijn eigendommen bij de specialist

Wij bieden voordelige, hoogwaardige opslagruimte voor al uw spullen of zelfs uw complete inboedel van binnen en buiten de EU. Jacobs Verhuizingen & Transport biedt u écht de ideale oplossing voor tijdelijke of permanente opslag. En dat dus voor een zeer scherp tarief. Uw eigendommen bewaren wij voor u in een van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Informeer naar onze mogelijkheden.