Wij zijn uw Erkende Verhuizer

Wij zijn uw Erkende Verhuizer

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen wij deze gebeurtenis gegarandeerd tot een succes maken. Jacobs Verhuizingen BV is namelijk een Erkend Verhuizer en daarmee kiest u voor kwaliteit en zekerheid van uw verhuizing.

Erkend Verhuisbedrijf

Met deze certificering kunnen wij u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Bovendien zijn wij opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan

Neem contact op

Jacobs Verhuizingen BV is dus een Erkende Verhuizer en dus is uw geplande verhuizing bij ons in goede en betrouwbare handen handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen voor uw verhuizing doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met onze specialisten op en wij zorgen dat alles voor uw verhuizing goed geregeld wordt.

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.