Wij bieden ook een montageservice!

Wij bieden ook een montageservice!

Veel mensen zien een periode van verhuizen als een stressvolle tijd omdat er vaak veel in een korte tijd geregeld dient te worden. Denk aan het uit elkaar halen van kasten en bedden, maar ook aan het monteren van alle apparaten en het ophangen van fotolijsten op de nieuwe bestemming. Geen zorgen, wij bieden een montageservice om u dat werk uit handen te nemen!

Demonteren en monteren

Het demonteren en monteren is een belangrijk onderdeel tijdens een verhuizing. Grote meubels als tafels, kasten, bedden en banken kunnen niet zomaar getransporteerd worden zonder dat het gedemonteerd is. Logischerwijs is niet iedereen even handig met gereedschap en klussen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan. Van het verhuren van een verhuiswagen, een verhuislift tot aan het (de)monteren van meubels.

Schakelt u de specialist in

Als u zeker wilt weten dat uw waardevolle spullen veilig naar de nieuwe bestemming wordt gebracht én alles netjes gedemonteerd en gemonteerd wordt, is het aan te raden om de verhuisspecialist in te schakelen. Onze technische mensen nemen dan zoveel mogelijk werk uit uw handen. Denk aan het installeren van elektrische apparaten en het ophangen van planken en fotolijsten. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

montageservice

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.