Wat kost een verhuisbedrijf?

Wat kost een verhuisbedrijf?

U wilt verhuizen met een erkend verhuisbedrijf en bent benieuwd naar de kosten. De kosten voor een verhuizer zijn afhankelijk van de afstand, de hoeveelheid spullen, het aantal verhuizers en het tarief dat het verhuisbedrijf hanteert.

Verhuizen is maatwerk

Bij een verhuizing komen dus verschillende factoren kijken die de prijs bepalen. Het laden en lossen van de verhuiswagen is het werk van de erkende verhuizer. Daarnaast worden deze ingehuurd voor het inpakwerk en het demonteren van uw meubels. Normaliter worden er vier verhuizers ingezet voor een snelle en efficiënte verhuizing. Uiteraard is dit gemiddeld, aangezien iedere verhuizing anders is. Hoe meer verhuizers er aanwezig zijn, des te sneller de verhuizing zal gebeuren en u wellicht geld kunt besparen. Kortom, verhuizen is dus maatwerk.

Bepaal de werkzaamheden

Zowel kleine partijen als complete inboedels kunnen door ons vakkundig worden verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Uiteraard is het voor u fijn dat u niet teveel betaalt voor uw verhuizing. Daarom raden wij u ook altijd aan om te kijken welke taken zelf uitvoert en welke u aan ons uitbesteedt. Onze verhuisplanners kunnen hier samen met u naar kijken. Wij zijn een erkende verhuizer en daarmee is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot een bedrag van € 100.000. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en uiteraard de kosten.

Informeer naar mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de uitvoerende werkzaamheden door een erkend verhuisbedrijf zoals Jacobs Verhuizingen BV? Of wilt u graag een offerte aanvragen voor uw binnenlandse of buitenlandse verhuizing? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan het hele jaar voor u klaar!

Binnenlands verhuizen

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.