Waarom uw internationale verhuizing naar Scandinavië bij ons in goede handen is

Waarom uw internationale verhuizing naar Scandinavië bij ons in goede handen is

Heeft u plannen om naar Scandinavië te verhuizen? Jacobs Verhuizingen BV is de specialist op het gebied van uw emigratie naar Scandinavië. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Eigen douaneagenten

We hebben onze eigen douaneagenten bij de grenzen waar we al jaren zaken meedoen. Door deze werkwijze lopen we aan de grenzen weinig vertraging op. En mocht u straks tijdelijke opslag nodig hebben bij uw emigratie naar Scandinavië, dan kan dit in onze opslagloods. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen.

Geschikt voor winterritten

Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar het hele jaar. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Door deze werkwijze kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

Neem contact op

Bij ons is uw verhuizing naar Scandinavië, mede door onze jarenlange expertise, dus in goede handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.