Uw opslag in goede handen

Uw opslag in goede handen

Uw opslagHeeft u opslag voor uw eigendommen nodig? Bijvoorbeeld voor uw meubels, archieven of kunstobjecten? Dan bent u bij Jacobs Verhuizingen BV aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de ideale oplossing voor tijdelijke ruimte.

Geconditioneerde opslagloodsen

Uw kostbare eigendommen bewaren wij voor u in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde loodsen. Deze opslagloodsen zijn CO2 neutraal. Wij kunnen zelfs de spullen bij u komen ophalen. Als u uw eigendommen zelf komt aanleveren, krijgt u van ons zelfs gratis een boedelbak in bruikleen.

Jacobs Self Storage

De Jacobs Self Storage biedt de ideale oplossing voor iedereen die meer ruimte voor bezittingen nodig heeft. Als uw ruimte thuis of in uw organisatie niet meer toereikend is, of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt Jacobs Self Storage u eenvoudig extra ruimte zonder stress.

Neem contact op

Bij ons is de opslag van uw goederen dus in goede handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag de opslagwensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.