Waardevolle spullen verhuizen? Lees onze tips

Waardevolle spullen verhuizen? Lees onze tips

Als u gaat verhuizen, wilt u dat dit goed, snel en veilig gebeurd. Zeker als het om uw waardevolle spullen gaat. Wij geven een paar tips hoe u ervoor kunt zorgen dat uw materialen veilig van A naar B worden verhuist.

Goede verhuisdozen

Een belangrijke tip is om goede verhuisdozen te gebruiken. Het gebruik van stevig materiaal met een goede bodem zorgt al voor een goede basis dat uw waardevolle spullen veilig van de ene naar de andere bestemming komt. Kies dus niet voor de meest goedkope verhuisdozen, want die zijn vaak van slechte kwaliteit. Verhuisdozen van hoge kwaliteit zijn van groot belang om te gebruiken als uw schade aan uw spullen wilt voorkomen. Investeer hier dus in.

Opvullend materiaal

Naast het gebruiken van verhuisdozen is het ook slim om opvullend materiaal te gebruiken. Dit maakt het verhuizen nog veiliger. Met opvulmateriaal zorgt u er immers voor dat de verhuisdozen extra worden opgevuld en dus nog beter tegen een stootje kunnen. En dat is belangrijk bij het verhuizen, want de kans bestaat dat de verhuisdozen wel een stootje krijgen. Wij kunnen u meer vertellen over de soorten opvulmateriaal, zoals papiersnippers en plastic folies.

Schakelt u de specialist in

Als u zeker wilt weten dat uw waardevolle spullen veilig naar de nieuwe bestemming wordt gebracht, is het aan te raden om de verhuisspecialist in te schakelen. U kunt bij ons aangeven om welke materialen het gaat of op de doos schrijven dat het een waardevolle inhoud heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waardevolle spullen verhuizen? Lees onze tips

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.