Verhuizers Zevenaar

Verhuizers Zevenaar

Verhuizen van of naar Zevenaar

Gaat u verhuizen van of naar de omgeving van Zevenaar en zoekt u daarvoor naar een geschikt verhuisbedrijf? Dan is Jacobs Verhuizingen BV in Velp uw betrouwbare partner. Onze verhuisspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan graag voor u klaar om u zo voorspoedig mogelijk te verhuizen. Ons verhuisbedrijf kent de regio op z’n duimpje en richt zich op zowel nationale als internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit en een groot en sociaal verantwoordelijkheidsgevoel. Wij willen heel graag uw partner zijn en de beste service leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten in het binnen- en buitenland: betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam.

U kunt bij ons rekenen op een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel die luistert naar uw vragen en wensen. Verhuizen van en naar Zevenaar en omgeving regelt u dus via Jacobs Verhuizingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Jacobs Verhuizingen BV: voor uw verhuizingen naar of van Zevenaar

Indien u verhuist naar het dorp of de gemeente Zevenaar, of juist vanuit die plaats naar een andere plek in binnen- of buitenland verhuist, dan is Jacobs Verhuizingen BV uw partner om uw waardevolle eigendommen te verhuizen. Wij zijn gevestigd in het nabijgelegen Velp en hebben nationale en internationale verhuizingen als onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Waarom u voor onze verhuizers kiest? Omdat verhuizen met huis en haard voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is. Als het wel zover komt, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Dan staan wij voor u klaar. Wij kennen de omgeving op ons duimpje. Wij zijn dus uw betrouwbare partner bij uw verhuizing. Al ons personeel is speciaal geschoold. Zo hebben alle verhuizers diverse verhuisopleidingen genoten.

Verhuizers Zevenaar

De voordelen van Jacobs Verhuizingen BV

Wij staan graag voor u klaar wanneer u gaat verhuizen. Bij ons kunt u rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in (internationale) verhuizingen
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Een eigen douaneloods
  • Iedere klus is maatwerk

Uw verhuizing regelt u bij Jacobs Verhuizingen

Gaat u dus verhuizen zoekt u daarvoor een betrouwbaar verhuisbedrijf in de omgeving van Zevenaar? Dan staat Jacobs Verhuizingen BV in het nabijgelegen Velp graag voor u klaar. Wij bieden de grootste zorg voor uw inboedel en ontnemen u graag zorgen waar u ook maar wenst. Wanneer u voor ons kiest, bent u zeker van een soepel proces zonder teveel moeilijkheden. Neem contact op of vraag een offerte aan.