Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen door Jacobs Verhuizingen BV

Internationaal verhuizen regelt u via Jacobs Verhuizingen BV in Velp. Naast de verhuizingen in eigen land is dit een specialisme van ons bedrijf. Zowel kleine bedrijven als complete inboedels worden onze medewerkers vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Waar ook ter wereld. Zo verzorgen wij regelmatig complete verhuizingen, maar ook kleine zendingen die in een groupage container worden verscheept. Dit doen wij onder meer naar Amerika, Canada, Australië en de Verenigde Emiraten. Ook verzorgen wij daar dan de inklaring van de inboedel in het betreffende land. Familiebedrijf Jacobs Verhuizingen BV verhuist al jaren naar diverse landen en weet als geen ander wat hierbij komt kijken. Internationaal verhuizen doet u dus via ons.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Vriendelijk en deskundig personeel
Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen via Jacobs Verhuizingen BV

Wanneer u kiest voor internationale verhuizen, is het vinden en benaderen van een professioneel verhuisbedrijf erg belangrijk. Jacobs Verhuizingen BV is hierin uw partner. Het internationale verhuizen wordt veel verscheept met zeecontainers. De Europese verhuizingen gaan wel over de weg. Wij rijden niet alleen in de zomer richting het buitenland, maar het hele jaar. In de winter rijden onze wagens met sneeuw- en ijsketting en winterbanden. Op die manier weet u zeker dat uw eigendommen veilig overkomen op de plaats van bestemming. En indien u straks tijdelijke opslag nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van onze geconditioneerde opslagloods. De internationale verhuiswagens zijn voorzien van een track & trace systeem. Zo kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

Ik regel mijn internationale verhuizing bij de specialist

Jacobs Verhuizingen BV zorgt ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland van begin tot eind goed wordt verzorgd. Indien u buiten de EU verhuist, zorgen wij ervoor dat alle douaneformaliteiten goed verlopen zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij doen er alles aan om een internationale verhuizing zo eenvoudig en prettig mogelijk voor u te maken, waarbij wij alle formaliteiten uit handen nemen. Internationaal verhuizen doet u dus via de specialist.