Verhuizen in deze coronatijd

Verhuizen in deze coronatijd

nationaal verhuizenHet Coronavirus heeft ook ingrijpende gevolgen voor de verhuissector. Wij kunnen het ons voorstellen dat u zich misschien afvraagt hoe het zit met uw verhuizing, want lang niet altijd heeft u een keuze. Niet zelden is de verhuizing onvermijdelijk en noodzakelijk. Jacobs Verhuizingen geeft u graag duidelijkheid.

Verhuizen blijft doorgaan

Wij voeren nog steeds verhuizingen uit en staan graag klaar om u te helpen, waar dat kan binnen de richtlijnen van het RIVM en de adviezen en regels van de overheid. Dus als u wilt verhuizen, kunt u een verhuisofferte aanvragen (ook om de eventuele drukte voor te zijn als deze maatregelenperiode voorbij is).

Geplande verhuizingen

De inzet van onze medewerkers is om uw verhuizing uit te voeren zoals met u is overeengekomen. Gezien de actuele situatie rond het Coronavirus zijn wel enkele aandachtspunten van belang, want de veiligheid staat voorop.

Hygiënerichtlijnen RIVM

In verband met het Coronavirus volgen wij, ter bescherming van klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Wij vragen u om deze richtlijnen ook te volgen:
1. Regelmatig handen wassen met water en zeep.
2. Hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog.
3. Gebruik van papieren zakdoekjes.
4. Geen handen schudden (hoezeer wij ook respect voor u hebben als onze klant).
5. Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen (hoezeer wij ook respect voor u hebben als onze klant.
6. Geen samenscholing van meer dan 2 mensen.

Neem contact op

Bij ons is uw verhuizing dus in goede én veilige handen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u graag uw andere wensen doornemen? Of direct een offerte aanvragen? Dat kan. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat alles goed geregeld wordt. Juist nu.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.