Verhuisservice

Verhuisservice

Verhuisservice Jacobs Verhuizingen BV

Verhuisservice. Gaat u verhuizen? Jacobs Verhuizingen BV helpt u bij zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van diverse hoezen en speciale koffers. Wij hebben de beschikking over verhuiswagens in diverse soorten en maten en hebben tevens diverse verhuisliften. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gevestigd in Velp, in de omgeving van Arnhem. Van daaruit verhuizen wij naar de hele wereld. Jacobs Verhuizingen & Transport regelt uw verhuizing van A tot Z inclusief de douanepapieren. Zo heeft u geen zorgen en komen al uw spullen perfect en professioneel aan op plaats van bestemming. Interesse? Neemt u contact met ons op voor meer informatie over onze verhuisservice.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Inboedelopslag mogelijk
Verhuisservice

Verhuisservice regelen via Jacobs Verhuizingen BV

Jacobs Verhuizingen BV in Velp, nabij Arnhem, is een familiebedrijf dat zich richt op (internationale) verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ons perfecte materiaal is aan alle situaties aangepast, of u nu verhuist naar een eengezinswoning of naar een appartement op de achtste etage. Maar bedrijfsverhuizingen zijn vaak een hele zorg. Uw archieven, gevoelige computerapparatuur, kluizen, kantoormeubilair en inventaris moeten veilig, vertrouwd en het liefst met zo min mogelijk tijdverlies naar de nieuwe plaats van bestemming worden gebracht. Het is allemaal geen probleem voor onze mensen. Ook op dit gebied beschikken wij namelijk over de nodige kennis en ervaring. Wij werken al vele jaren voor een groot aantal vaste opdrachtgevers en diverse overheidsinstanties.

Ik regel de verhuisservice bij de specialist

Verhuizingen zijn voor u geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan. Verhuizingen zijn onze specialiteit. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door Jacobs Verhuizingen & Transport vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming. Maakt u dus gebruik van onze verhuisservice.