Verantwoord verhuizen

Verantwoord verhuizen

U wilt toch ook graag verantwoord verhuizen naar uw nieuwe plek van bestemming? Jacobs Verhuizingen BV voldoet aan de kwaliteitsstandaard van branchekeurmerk Erkende Verhuizers en dat biedt u een hoop voordelen om verantwoord te verhuizen met uw inboedel.

Kwaliteitseisen

Erkende Verhuizers voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

Garanties

En u kunt vertrouwen op de volgende garanties:

  • Heldere spelregels voor verhuizingen, opslag en handymandiensten geven u inzicht in de rechten en plichten van u en van uw Erkende Verhuizer: de Algemene voorwaarden 2015.
  • Een Garantiecertificaat Erkende Verhuizer voor uw binnenlandse inboedelverhuizing.
  • Het zo CO2-neutraal mogelijk verhuizen.
  • Het recht om gebruikte maken van de Geschillencommissie Verhuizen.

Zo heeft u de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Informatie

Wilt u meer weten over deze kwaliteitseisen en de garanties? Of heeft u verhuisplannen en wilt u uw nationale of internationale verhuizing door ons laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Jacobs Velp

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een informatiegesprek.