Tijdelijke opslag inboedel

Tijdelijke opslag inboedel

Tijdelijke opslag inboedel bij Jacobs Verhuizingen BV

Heeft u een tijdelijke opslag nodig voor uw inboedel? Of u nu opslag zoekt voor uw volledige of gedeeltelijke inboedel; bij Jacobs Verhuizingen bieden wij betrouwbare en toegankelijke inboedelopslag. Dit kan goed van pas komen in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen, maar tijdelijk elders verblijft. Maar ook om tuinmeubelen in de winter op te slaan, kan het praktisch zijn om een van onze hoogwaardige loodsen hiervoor te gebruiken. Onze loodsen in Velp staan al voor u klaar, om uw eigendommen voor vele factoren te beschermen. Hierin kunt u uw volledige of gedeeltelijke inboedel tijdelijk of permanent opslaan.

Hoogwaardige loodsen voor inboedelopslag

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat uw inboedel op een veilige locatie tijdelijk wordt opgeslagen. Daarom zijn onze opslagloodsen in Velp van de beste kwaliteit. De vele loodsen zijn standaard verwarmd, beveiligd en geconditioneerd voor een optimale omgeving voor uw eigendommen. Daarnaast zijn al onze loodsen CO2-neutraal. Dus ook als u kiest voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw inboedelopslag, kunt u gerust bij ons terecht.

Tijdelijke opslag inboedel

Passende service

Wij vinden het bij Jacobs Verhuizingen en Transport niet meer dan normaal dat wij u van de beste service voorzien. Daarom halen wij uw spullen gratis bij u op wanneer dit de wens is. Komt u liever zelf uw spullen brengen? Dan kunt u gratis een inboedelbak in bruikleen nemen, om zo uw spullen veilig te kunnen vervoeren. Zo weet u zeker dat uw inboedel veilig en gemakkelijk bij de tijdelijke opslag zal arriveren.

Waarom gebruikmaken van tijdelijke inboedel opslag

Zoals eerdergenoemd zijn er veel verschillende redenen waarom mensen gebruikmaken van onze tijdelijke opslagloodsen. Zo zijn er situaties waarin een opslag rondom een overlijden een goede tijdelijke oplossing blijkt te zijn, bijvoorbeeld wanneer het huis wordt verkocht. Of wanneer een compleet huis wordt gerenoveerd of verbouwd, is het ontzettend praktisch om de gehele inboedel tijdelijk op een betrouwbare tijd op te slaan. Bij Jacobs Self Storage in Velp, nabij Arnhem, kunt u terecht voor de opslag van uw inboedel, wat uw situatie ook is. Wij denken graag met u mee en bieden u de oplossing die u nodig heeft.

Onze tijdelijke opslagloodsen worden voor de volgende soorten opslag in gebruik genomen:

  • Meubelopslag
  • Archiefopslag
  • Kunstopslag
  • Inboedelopslag

Daarnaast kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor tijdelijke inboedelopslag. Zo bieden wij tevens opslag voor kantoormeubelen wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld renoveert of naar een andere locatie verhuist.

Tijdelijke opslag inboedel bij Jacobs

Zit u in een situatie waarin tijdelijke opslag van de inboedel gewenst is? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over hoe wij met uw kostbare bezitten omgaan. Als erkend en ervaren verhuisbedrijf, weten wij als geen ander hoe wij uw inboedel met de grootste zorg dienen te behandelen en op te slaan. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen!